Binance CEO’sundan Açıkalamalar: “Bitcoin’de Yeni ATH Seviyesine Ulaşılması Yıllar Sürebilir!”

2 years ago 91

Kaydettiği işlem hacimleri itibarıyla dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance'in CEO'su Changpeng Zhao, yakın tarihli bir röportajında kripto para piyasasındaki durum ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu. Changpeng Zhao, lider kripto para birimi Bitcoin'in yeniden tüm zamanların en yüksek fiyat seviyesine ulaşmasının biraz zaman alabileceğini dile getirse de gelecek hakkında kesin bir tahmin yapılamayacağının da altını çizdi.

Binance CEO'sundan Açıklamalar

Binance CEO'su Changpeng Zhao, yakın tarihli bir röportajında kripto para piyasasındaki son durum ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Changpeng Zhao, kripto endüstrisinin yıllar içerisinde önemli bir büyüme kaydettiğini ifade etti ve piyasada belirli zama dilimlerindeki yüksek volatilitenin normal bir durum olduğunu dile getirdi. Lider kripto para birimi Bitcoin'deki son duruma ilişkin düşüncelerini de dile getiren Binance CEO'su "Tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 dolardan 20.000 dolara olan son düşüş göz önüne alındığında, geri dönmesi muhtemelen biraz zaman alacak. Muhtemelen aylar veya yıllar sürecek." ifadelerine yer verse de gelecek hakkında kesin bir tahmin yapılamayacağının da altını çizdi.

Öte yandan Binance CEO'su, son dönemlerde kripto endüstrisi adına kritik bir gündem maddesi olan regülasyon konusuna da değindi. Changpeng Zhao, dünyanın dört bir yanından çok sayıda düzenleyici ile iletişimde olduklarını ve düzenleyicilerden gelen soruları cevaplardıklarını ifade etti.

Kripto Para Piyasası Düşüşte

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), yeni haftaya düşüş yönlü fiyat hareketleri ile başladı ve kaydettiği son değer kayıplarının ardından 21.200 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde düşük oranlı değer kayıpları kaydetti. Ethereum (ETH), kaydettiği son düşüş yönlü fiyat hareketleri ile birlikte 1.214 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para piyasasının toplam değeri ise 996 milyar dolara geriledi.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article