Binance CEO’sundan Çarpıcı Elon Musk Açıklaması!

2 years ago 85

Önde gelen kripto para borsası Binance’ın CEO’su Changpeng Zhao, Tesla CEO’su Elon Musk ve lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) hakkında açıklamalarda bulundu.

"Elon Musk Haberi Okumayın"

Fox Business ile yaptığı yeni bir röportajda Binance CEO’su Changpeng Zhao, insanların Tesla CEO'su ve kripto para savunucusu Elon Musk'ın Bitcoin ile alakalı haberlerini fazla okumamaları gerektiğini söyleyerek açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Elon Musk akıllı bir adam ama bu dünyadaki her değerli varlığı elinde tuttuğu anlamına gelmiyor. Muhtemelen başka birçok şirket hissesine ve diğer birçok değerli kripto paraya sahip değildir. Bitcoin alıp satması, Bitcoin aldığı için daha iyi olduğu veya Bitcoin sattığı için daha da kötüleştiği anlamına gelmez.

Forbes'in zengin kripto para kişileri listesinde bir numarada yer alan Binance CEO'su, herhangi bir büyük yatırımcı ne yaparsa yapsın Bitcoin, hem yapısal olarak hem de kullanıcı popülaritesi açısından kendini kanıtlamaya devam ettiğini belirterek şunları söyledi:

Bitcoin’in temeli belirli, kullanım durumları belirli, topluluk belirli. Bitcoin'in temel özellikleri, bir adam alıp sattığı için değişmedi. Alıp satma sebeplerinin ne olduğunu kimse bilmiyor. Belki Tesla için paraya ihtiyacı vardı ya da Twitter ya da başka bir şey almaya çalışıyordu, bilmiyorum. Ama ne olursa olsun pek bir şey ifade etmiyor.

Elon Musk Açıklaması

Bu haftanın başlarında Tesla, 2022'nin ikinci çeyreğinde Bitcoin rezervinin %75'ini yaklaşık 936 milyon dolara nakit olarak sattığını açıkladı. Tesla CEO’su Elon Musk konu hakkında şu açıklamalarda bulundu:

Bitcoin varlıklarımızın bir kısmını satmamızın nedeni, Çin'deki Covid-19 karantinalarının ne zaman hafifleyeceğinden emin olmamamız olduğunu söyleyebilirim. Bu nedenle, Çin'deki Covid-19 karantinalarının belirsizliği göz önüne alındığında, nakit pozisyonumuzu en üst düzeye çıkarmak bizim için önemliydi. Gelecekte Bitcoin rezervimizi artırmaya kesinlikle açığız, bu durum Bitcoin hakkında bir karar olarak anlaşılmamalıdır.

Read Entire Article