Binance CEO’sundan Çin İddialarına Önemli Yanıt!

2 years ago 94

Önde gelen kripto borsası Binance'in CEO'su, şirketinin Çin'e bağlı olduğu argümanının yanlış olduğunu bir kez daha dile getirdi.

“Binance’in Çin İle İlgisi Yok”

Yakın tarihli bir blog gönderisinde, Binance Kurucu Ortağı ve CEO'su Changpeng Zhao borsayı Çin ve Çin hükümetiyle ilişkilendirme girişimlerinin şirketin itibarına yönelik saldırılar olduğunu düşündüğünü ifade etti.

Changpeng Zhao konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda, “Şirketler hukuku veya şirketlerin nasıl çalıştığı hakkında en temel düzeyde bilgiye sahip olan herkes şunu anlayacaktır: Binance hiçbir zaman Çin'e dahil olmamıştır. Kültürel olarak da Çinli bir şirket gibi çalışmıyoruz.” sözlerini kullandı.

Öte yandan Binance zaman zaman şirket merkezini bir şekilde dünyanın farklı yerlerine taşırken, CZ uzun süredir borsanın tam anlamıyla Çinli bir şirket olmadığını iddia ediyor.

Binance CEO'su, borsanın Fransa, İspanya, İtalya ve Birleşik Arap Emirlikleri de dahil olmak üzere birçok ülkede yan kuruluşları olduğunu ve Binance’in “Çin'de herhangi bir tüzel kişiliği” bulunmadığını veya gelecekte böyle bir planı olmadığını vurguladı.

Buna ek olarak CZ’ye göre Binance'in karşılaştığı en büyük zorluklardan biri, borsanın Çin’de bir suçlu olarak görülmesi. Ayrıca CZ’ye göre, borsayı ve kendisini bu şekilde suçlayanlar, Binance’de etnik olarak Çin kökenli çalışanlar olmasını da bu konuda bir dayanak olarak kullanıyor ama bu çok yanlış. CZ Binance'i, politika yapıcılar da dahil olmak üzere Batı'daki özel ilgi grupları ve medya muhalefeti için kolay bir hedef olarak nitelendirdi.

2017’den Bu Yana Binance

CZ, Binance'in 2017'de lansmanından bu yana, zaman zaman daha az geleneksel bir iş planı gerektirmiş olan büyümesini ve başarısını da açıklamalarında vurguladı. CEO, Binance'i kripto endüstrisinin büyümesine uyacak şekilde ölçeklendirmeye devam etmeye odaklandığını iddia ederek şunları yazdı:

Diğer tüm kripto borsaları gibi, personelimizi büyütmek ve yükseltmek ve sistemlerimizi endüstrinin büyümesine uyacak şekilde olgunlaştırmak kariyerimin en büyük zorluğu oldu. Bu benim şimdiye kadar benimsediğim ve büyük yatırımlar yaptığım bir şey.

Read Entire Article