Binance CEO’sundan Önemli BTC Tweet’i: “Sırada Ne Var Biliyorsunuz!”

2 years ago 109

Elde edilen son bilgilere göre Bitcoin hashrate’i yeni bir tüm zamanlar rekoruna imza attı. Dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin‘in madencilik zorluğu 29.79 trilyona ulaştı. Bu durum işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’in CEO’sunun da dikkatini çekti.

Bitcoin Hashrate’inde Yeni ATH

Bitcoin fiyatı her ne kadar volatil bir şekilde ilerlemeye devam etse de elde edilen bilgiler benimsenmenin hız kesmeden devam ettiğini gösteriyor. Hashrate yani Bitcoin madencilik zorluğu da bu noktada rekor kırarak aslında durumu kanıtlıyor. Elde edilen bilgilere göre madencilik zorluğu, rakamların 23.58 trilyon civarında olduğu bir yıl öncesine göre yaklaşık %30 arttı.

Buna ek olarak BTC com tarafından derlenen verilere göre, Bitcoin madencilik zorluğu 27 Nisan’da %5’in üzerinde bir artışın ardından rekor bir seviyeye ulaştı. 2022’nin başından bu yana metrik, üç olumlu yeniden düzenleme yaşadı ve yeni zorluk düzenlemesi 10 Mayıs’ta yapılacak.

“Sırada Ne Var Biliyorsunuz”

Binance CEO’su Changpeng Zhao da Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile Bitcoin hashrate’inin yeni bir rekor kırdığını ifade etti ve “Sırada ne var biliyorsunuz” sözlerini kullandı.

Bitcoin madencilik zorluğunun ATH yaptığı dönemlerden sonra Bitcoin fiyatında yukarı yönlü hamlelerin geldiğine daha önce şahit olduk. Muhtemelen Binance CEO’su da bu duruma atıfta bulunuyor ve artık lider kripto para biriminin yükselişe geçmesini beklediğini ifade ediyor.

Ancak bu noktada yatırımcılara bir şeyi hatırlatmakta fayda var: Kripto para ekosisteminde son günlerde sert hamleler görülüyor ve konuşan Binance CEO’su dahi olsa mutlaka kendi araştırmalarınız doğrultusunda işlem yapmanızda fayda var.

Read Entire Article