Binance CEO’sundan Yatırımcılara Çağrı: Solana Ağında Güvenlik Tehdidi!

2 years ago 90

Binance CEO'su Changpeng Zhao, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile Solana ağında bir güvenlik problemi yaşandığını ifade ederek yatırımcıları uyardı. Solana ağında 7.000'den fazla cüzdandaki SOL ve USDC varlıklarının ele geçirildiğini belirten Binance CEO'su, yatırımcıların varlıklarını sorun çözülene kadar soğuk cüzdanlara veya Binance gibi merkezi kripto para borsalarına aktarmaları gerektiğini dile getirdi. Öte yandan gelişmenin kamuoyunda duyulması ile birlikte Solana (SOL), piyasanın güne yükseliş ile başlamasına karşın günün erken saatlerinde düşüşe geçti ve 38,5 dolara geriledi.

Solana Ağında Güvenlik Sorunu

Günün erken saatlerinde bazı Twitter kullanıcılarının yaptığı paylaşımlar ile Solana ağında önemli bir güvenlik problemi yaşandığı ifade edildi. Kamuoyunda şu ana kadar yer alan paylaşımlarda Solana ağında 7.000'den fazla cüzdandaki SOL ve USDC varlıklarının ele geçirildiği belirtildi. Phantom ekibi de resmi Twitter hesaplarından yaptıkları duyuruda söz konusu güvenlik açığı için diğer ekipler ile beraber çalışmakta olduklarını ifade etti.

Binance CEO'sundan Yatırımcılara Çağrı

Binance CEO'su Changpeng Zhao da konuya ilişkin yaptığı açıklamada Solana ağında 7.000'den fazla cüzdandaki SOL ve USDC varlıkların ele geçirilmekte olduğunu belirterek yatırımcıları uyardı. Henüz Solana ağındaki cüzdanlara yapılan saldırının kaynağının bilinmediğini dile getiren Binance CEO'su, varlıkların sorun çözülene kadar soğuk cüzdanlara veya Binance gibi merkezi kripto para borsalarına aktarılması gerektiğini ifade ederek yatırımcılara çağrı yaptı.

Öte yandan Solana (SOL) da kripto para piyasasının güne yükseliş ile başlamasına karşın günün erken saatlerinde düşüşe geçti ve son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama %4'lük bir değer kaybı kaydederek 38,5 dolar seviyelerine geriledi.

Read Entire Article