Binance’dan Altcoin için Güncelleme ve Hard Fork Duyurusu: Destekleyeceğiz

2 years ago 86

Dev kripto para borsası Binance, kısa süre önce yaptığı duyuruda Theta Network'ün (THETA) 29 Eylül'de gerçekleşmesi beklenen güncellemeyi ve hard fork'u destekleyeceğini açıkladı.

Binance'dan Theta Network'e Destek

Binance, yaptığı duyuruda Theta Network'ün (THETA) planlanan Theta v3.4.0 güncellemesinin ve güncellemenin ağa uygulanması için gereken hard fork'un ağın blok yüksekliğinin 17285755'e ulaştığında veya 29 Eylül 2022 tarihinde TSİ 05.00'da gerçekleşeceği hatırlattı. Kripto para borsası, 29 Eylül 2022 tarihinde TSİ 04.00'dan itibaren THETA yatırma ve çekme işlemlerinin geçici olarak askıya alınacağını belirtirken, THETA ticaretinin ağ güncellemesi ve hard fork'tan hiçbir şekilde etkilenmeyeceğinin altını çizdi. Binance, güncellemenin ve hard fork'un ardından ağın sorunsuz çalıştığından emin olunmasıyla geçici olarak durdurulan para yatırma ve çekme işlemlerinin yeniden başlatılacağını aktardı.

Binance, hesaplarında THETA tutan tüm kullanıcıları için ilgili tüm teknik gereksinimleri ele alarak, ağ için planlanan güncellemeyi ve hard fork'u destekleyecek. Ayrıca, Theta Network için planlanan güncellemenin ve hard fork'un sonucunda yeni token'ların piyasaya sürülmesi beklenmediği belirtildi.

Theta v3.4.0 Güncellemesi

Binance'ın işaret ettiği Theta v3.4.0 güncellemesi 29 Eylül'de gerçekleşecek olan hard fork ile piyasaya sürülecek. Güncelleme, TNT20 token'ı (Theta Metachain'in piyasaya sürülmesi için kritik bir ön koşul) olarak wrapped'lanmış THETA (wTHETA) desteğinin yanı sıra THETA/TFuel'i Guardian Nodes/Elite Edge Nodes'a akıllı sözleşmelerden alma desteği getiriyor. Güncelleme ile birlikte yeni özelliklerin ağa uygulanması için 17285755 blok yüksekliğine ulaşıldığında (yaklaşık olarak 29 Eylül'de TSİ ile 05.00'da) hard fork gerçekleşecek. wTHETA, akıllı sözleşme yoluyla ağın yerel varlığı THETA token'ının wrapped'lanmış bir tür TNT20 token'ıdır. Böylece, THETA'nın normalde yerel bir token olarak kullanılması mümkün olmayan akıllı sözleşmelerde kullanılmasının önü açılıyor.

Güncelleme, THETA'nın Theta tabanlı merkeziyetsiz uygulamalarda, DeFi için veya diğer birçok kullanım durumu arasında Metamask cüzdanlarında kullanılmasına izin vermesi açısından kritik öneme sahip. Aynı zamanda, THETA'yı Guardian Nodes'a veya TFUEL'den Elite Edge Nodes'a stake etmek için artık akıllı sözleşmelerin kullanılabileceği anlamına geliyor.

Kripto veri platformu CoinMarketCap'in verilerine göre THETA, yazım sırasında son 24 saatte kaydettiği yüzde 6,43 yükselişle 1,14 dolardan işlem görüyor.

Read Entire Article