Binance’dan Bitcoin ve 2 Altcoin için 2 Kat APY Promosyonu!

2 years ago 100

Hacim bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, yeni kullanıcıları için Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin için iki kat yıllık getiri yüzdesi (APY) almalarını sağlayan yeni stake etme promosyonunu duyurdu.

2 Kat APY Fırsatı

Dev kripto para borsası Binance, yeni Binance Savings kullanıcıların Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin stake etmelerine ve yüzde 10'a varan APY almalarına olanak tanıyan yeni esnek stake etme promosyonunu başlattı. Promosyon dönemi boyunca daha önce Binance Savings'e kaydolmamış kullanıcılar, Bitcoin başta olmak üzere Ethereum ve Dogecoin'de iki kat APY alma avantajından yararlanabilecek.

Promosyon dönemi bugün TSİ 07.00'da başladı ve 8 Ağustos 18.59'a kadar devam edecek. Kullanıcıların aldığı ek APY, promosyon döneminin sona ermesinin ardından standart yıllık APY oranına düşecek.

Büyük Dogecoin Hareketliliği

Dogecoin odaklı Twitter hesabı  Mishaboar'a göre, popüler hisse senedi alım satım uygulaması Robinhood, adreslerinden birinden daha önce bilinmeyen bir adrese yaklaşık 321 milyon dolar değerinde 4.57 milyar Dogecoin taşıdı. Robinhood'un böyle bir transferi hangi amaçla yaptığı bilinmese de platformun soğuk cüzdanlarında düzenleme yapmasından dolayı böyle bir transfer yapmış olabileceği üzerinde duruluyor. DogeWhaleAlert'e göre, Robinhood, tuttuğu birçok DOGE'u yeni bir soğuk cüzdana taşıyor.

Veri izleme hizmeti DogeWhaleAlert, ayrıca her biri yaklaşık 11.98 milyon dolar değerinde 175 milyon DOGE'un taşındığı Robinhood ile bağlantılı 17 adrese transfer gerçekleştirildiğini bildirirken, kendi kendini saklayan Dogecoin cüzdanı MyDogeWallet'da ise son 24 saat içinde 80 bin işlem kaydedildi.

Blockchain'lerdeki balina seviyesi adresleri takip eden WhaleStats'a göre Dogecoin, 24 saat içinde en büyük bin BSC balinası arasında en çok kullanılan akıllı sözleşmeler listesine girdi.

Read Entire Article