Binance’den Bu Altcoin İçin Yeni Hamle! 6’sı Birden Geliyor! 29 Mart’ta Başlıyor!

1 year ago 60

Dev kripto para borsası Binance, altı altcoin için stablecoin TrueUSD (TUSD) işlem çiftlerinin ekleneceğini duyurdu. Kripto para borsasının işaret ettiği altcoin'ler Lido DAO (LDO), Polygon (MATIC), Optimisim (OP), Solana (SOL), ssv.network (SSV) ve XRP (XRP) oldu.

Binance'den Yeni TUSD Hamlesi

Hacim bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, bir süredir TUSD'de işlem çiftleri eklemekle meşgul. Kripto para borsası, TUSD için önemli bir hamlede bulundu. Binance'den yapılan duyuruda LDO/TUSD, MATIC/TUSD, OP/TUSD, SOL/TUSD, SSV/TUSD ve XRP/TUSD işlem çiftlerinin eklenerek işlemlere açılacağı belirtildi.

Binance, söz konusu işlem çiftlerinde alım satım işlemlerini 29 Mart'ta TSİ 11.00'da başlatacağını aktardı.

SAFU Fonundaki BUSD, TUSD ve USDT ile Swaplanmıştı

ABD'nin güçlü baskısı altında kalan Binance, Mart ayının ortasında Binance USD'nin (BUSD) ihraççısı Paxos'un artık yeni BUSD basmayacağını duyurmasından sonra kullanıcılar için SAFU Fonu'ndaki BUSD varlıklarını TUSD ve USDT ile swapladığını duyurmuştu. Bu swap işlemi, BUSD'nin piyasa değeri zaman içinde azalmaya devam ettikçe SAFU'daki varlıkların kullanıcıları uzun vadede korumaya devam etmesini sağlamak amacıyla yapılmıştı.

Bu değişikliğin kullanıcılar üzerinde hiçbir etkisi olmayacak ve BUSD, Binance üzerinde desteklenmeye devam edecek olsa da borsanın odağını yavaş yavaş BUSD dışındaki stablecoin'lere kaydıracağı, bunu da TUSD odağında olacağı yönünde yorumlar yapılmaya başlandı. Piyasa gözlemcileri, BUSD'nin üzerini çizen Binance'in zamanla listelediği tüm altcoin'ler için en az bir TUSD işlem çiftini ekleyeceği üzerinde duruyor. Nitekim borsanın da bir süredir sürekli olarak TUSD'de işlem çiftlerini işleme açmakla meşgul olduğu görülüyor.

Read Entire Article