Binance’den Opsiyon İşlem Kampanyası: 15.000 USDT!

1 year ago 52

İşlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para işlem platformu olan Binance, opsiyon işlemlerinde 15.000 USDT değerinde yenş bir etkinlik kampanyası duyurdu. 20 Nisan 2023 00:00 ile 4 Mayıs 2023 23:59 (UTC) aralığında gerçekleşecek olan bu etkinliğe katılmak için bu linki kullanabilirsiniz.

Binance Options Etkinlik Detayları

Binance Options, yatırımcıların token kuponlarında 15.000 USDT'lik bir pay kazanabilecekleri bir kampanya ile kullanıcıların dikkatini çekiyor. 2 promosyon şeklinde gerçekleşecek etkinlikte promosyonlar şu şekilde:

  • Promosyon 1: İlk opsiyon emrini verebilir ve token kuponlarında 3 USDT kazanabilirsiniz. 20 Nisan 2023 00:00'dan (UTC) önce Binance Options'ta hiç işlem yapmamış ve promosyon dönemi boyunca ilk opsiyon işlemini tamamlayan ilk 1.500 uygun kullanıcının her biri, emir verme zamanlarına bağlı olarak token kuponu olarak 3 USDT alacak.
  • Promosyon 2: Bu promosyon aşaması ROI % mücadelesi olarak adlandırılıyor. Katılımcıların 10.500 USDT'ye kadar olan token kuponunu paylaşmak için Binance Options'ta işlem yapması bekleniyor. Promosyon 2, Binance Options'ta işlem yapmaya uygun olan tüm kullanıcılara açık olacak. Promosyona kaydolan (promosyon sayfasındaki "Şimdi Kaydol" seçeneğine tıklamalısınız) ve en az bir yeni Opsiyon pozisyonu açan uygun kullanıcılar, promosyon dönemi boyunca yaptıkları işlemlerden elde ettikleri Yatırım Getirisi yüzdesine (yani ROI %) göre sıralanacak ve token kuponlarında maksimum 10.500 USDT paylaşacak. Açıklamalara göre promosyon dönemi dört oturuma bölünecek ve her oturum ROI %'sinin hesaplanmasıyla sona erecek. ROI % hesaplamaları sırasıyla 24 Nisan, 27 Nisan, 1 Mayıs ve 4 Mayıs tarihlerinde saat 23:59'da (UTC) yapılacak.

Önemli Bilgiler

Dünyanın en popüler kripto para platformlarından Binance'in açıklamasına göre, kullanıcıların ödüllere hak kazanmak için kimlik doğrulamasını yapması gerekiyor. Bu link üzerinden Binance'e kayıt olabilir ve kimlik doğrulama işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Buna ek olarak Promosyon 1'de sadece promosyon dönemi boyunca Binance Options'ta ilk işlemlerini tamamlayan kullanıcılar ödül almaya hak kazanacak. Ayrıca Promosyon 2 için yapılan açıklamalara göre kullanıcılar birden fazla oturuma katılabilir ve bunlardan ödül talep edebilir. Ancak broker hesaplarının Promosyon 1 ve 2'den ödül almaya hak kazanmayacakları hatırlatılıyor.

Öte yandan yapılan açıklamalara göre kullanıcılar Promosyon 1 ve 2'ye aynı anda katılabilir. Uygun kullanıcıların her iki promosyon için de ödül talep edebileceği ifade ediliyor. Yapılan açıklamalara göre token kuponu ödülleri, promosyon süresinin bitiminden sonraki 21 iş günü içinde uygun kullanıcılara dağıtılacak. Kullanıcılar Hesap > Ödül Merkezi üzerinden giriş yapabilecek ve kupon ödüllerini kullanabilecekler.

Read Entire Article