Binance’den Son Dakika Duyurusu: Bu 7 Kripto Para Birimi Delist Ediliyor!

2 years ago 95

Kaydedilen işlem hacimleri bakımından güncel olarak dünyanın en büyük kripto para borsası olarak kabul edilen Binance, paylaştığı blog gönderisi ile kullanıcılarına yeni bir duyuru yaptı. Binance, yapılan duyuruda 11 Ağustos'ta EZ, QSP, BRD, NXS, NAV, MDA ve SPARTA olmak üzere bu yedi kripto para biriminin delist edileceğini ifade etti.

Binance'den Delist Haberi

Kripto para borsası Binance, paylaştığı blog gönderisi ile yatırımcılarına yeni bir duyuru yaptı. EasyFi (EZ), Quantstamp (QSP), Bread (BRD), Nexus (NXS), Navcoin (NAV), Moeda Loyalty Points (MDA), Spartan Protocol (SPARTA) olmak üzere bu yedi kripto para birimini 11 Ağustos'ta delist edileceğini ifade eden Binance, konuya ilişkin detayları paylaştı.

Binance, borsadaki delist işlemlerinin genel olarak ekibin proje taahhüdü, geliştirme faaliyetinin seviyesi ve kalitesi, işlem hacmi ve likidite gibi sebeplerden kaynaklandığını belirtti ve paylaştığı blog gönderisinde şu ifadelere yer verdi:

"Binance'de, beklediğimiz yüksek standardı karşılamaya devam ettiğinden emin olmak için listelediğimiz her dijital varlığı periyodik olarak inceleriz. Bir coin veya token artık bu standardı karşılamadığında veya sektör değiştiğinde, daha derinlemesine bir inceleme yapar ve potansiyel olarak delist ederiz. Bunun tüm kullanıcılarımızı en iyi şekilde koruduğuna inanıyoruz."

7 Kripto Para Birimi, 11 Ağustos'ta Delist Ediliyor

Yaptığı blog gönderisi paylaşımı ile kullanıcılarına EasyFi (EZ), Quantstamp (QSP), Bread (BRD), Nexus (NXS), Navcoin (NAV), Moeda Loyalty Points (MDA), Spartan Protocol'ün (SPARTA) delist edileceğini duyuran kripto para borsası Binance, konuya ilişkin detayları da paylaştı. EZ, QSP, BRD, NXS, NAV, MDA ve SPARTA, 11 Ağustos'ta Türkiye saati ile 12.00'da (09.00 UTC) delist edilecek. 2022-08-12 00:00 (UTC) tarihinden itibaren bu kripto para birimlerinde para yatırma işlemleri durdurulacak. Ayrıca Binance, kullanıcıların para çekme işlemlerini tamamlamaları için 2022-11-12 saat 00:00'a (UTC) kadar bu kripto para birimlerini desteklemeye devam edecek.

Read Entire Article