Binance’den Son Dakika Duyurusu: Yeni Bir NFT Koleksiyonu Geliyor!

2 years ago 131
Dev NFT Platformu, Bu Ülkedeki Kullanıcıların Hesaplarını Devre Dışı Bıraktı!

Kripto para borsası Binance, resmi Twitter hesabından yaptığı bir paylaşım ile Binance NFT pazar yerinin, “The Muhammad Ali Experience” isimli yeni bir gizemli kutu koleksiyonunu başlattığını duyurdu.

Binance NFT Pazar Yeri, Yeni Koleksiyonunu Duyurdu

Kripto para borsası Binance, resmi Twitter hesabından yaptığı bir paylaşım ile Binance’in NFT platformu olan Binance NFT Marketplace’in yeni bir koleksiyon başlattığını duyurdu. Resmi blog gönderisi ile yapılan açıklamada, “The Muhammad Ali Experience” isimli gizemli kutu koleksiyonunun, tüm zamanların en iyi boksörü olarak kabul edilen Muhammed Ali’yi konu alan NFT’lerden oluşacağı ifade edildi.

Binance, Bronz (N), Gümüş (R), Altın (SR), Platin (SR), Elmas (SSR) ve Ultra Elmas (SSR) olmak üzere koleksiyonun altı farklı nadirlik seviyesine sahip NFT’lerden oluşacağını belirtti.

Yeni Koleksiyon, 8 Mart’ta Piyasaya Sürülecek

“The Muhammad Ali Experience” isimli gizemli kutu koleksiyonunu duyuran Binance, koleksiyonun piyasaya sürüleceği tarihin de 8 Mart günü saat 11.00 UTC (Türkiye saati ile 14.00) olduğunu açıkladı. Ek olarak Binance, NFT sahiplerinin de elde edeceği fırsatları resmi blog gönderisinde detaylı olarak belirtti. “The Muhammad Ali Experience” gizemli kutu koleksiyonu NFT sahipleri, çeşitli müzelere üyelik erişimi kartı elde etme veya birçok organizasyona katılım hakkı kazanma gibi çok sayıda avantaja sahip olabilecekler.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article