Binance’den Yeni Listeleme! Bu Altcoin’in Fiyatı Uçuşa Geçti

2 years ago 127
Binance'den Yeni Listeleme! Bu Altcoin'in Fiyatı Uçuşa Geçti

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, bugün yayınladığı yeni bir duyuru ile platformunda yeni bir altcoin listeleyeceğini duyurdu. İşte Binance listelemesinin tüm detayları…

Binance Yeni Bir Altcoin Listeliyor

Piyasa hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, bugün resmi web sitesinde yeni bir duyuru yayınladı. Binance tarafından yayınlanan duyuruda platformun bugün gün içerisinde yeni bir altcoin listeleyeceği belirtildi.

Popüler kripto para borsası bugün saat 15.00’da platformunda Biswap‘ı (BSW) listeleyecek ve BSW/BNB, BSW/BUSD ve BSW/USDT işlem çiftleri için  alım satımı açacak.

Binance tarafından yapılan duyurunun tamamı şu şekilde;

Binance, Biswap’ı (BSW) İnovasyon Bölgesinde listeleyecek ve BSW/BNB, BSW/BUSD ve BSW/USDT ticaret çiftleri için 2022-03-21 13:30 (UTC)’de alım satımı açacak.

Kullanıcılar artık ticaret için BSWin hazırlığı yatırmaya başlayabilir. BSW için para çekme işlemleri 2022-03-22 13:30’da (UTC) açılacaktır.

Not: Para çekme açık süresi, kullanıcıların referansı için tahmini bir süredir. Kullanıcılar, para çekme işleminin gerçek durumunu para çekme sayfasında görebilirler.

Altcoin’in Fiyatı Fırladı

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’in listeleme duyurusu altcoin’in hızlı bir pik yapmasına neden oldu. Öyle ki duyurudan dakikalar sonra altcoin %20’nin üzerinde bir artış yakalayarak 0.44 dolar seviyelerine kadar yükseldi.

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla Biswap (BSW), CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %23’lük bir artışla 0.4389 dolar seviyesinde işlem görmeye devam ediyor.

Biswap (BSW) Nedir?

Biswap, 3 tip yönlendirme sistemi ve en düşük platform işlem ücretleri (yüzde 0.1) ile birlikte piyasadaki ilk merkezi olmayan borsa olarak kabul edilir.

Biswap, Binance Smart Chain ağındaki BEP-20 tokenlerini takas etmeyi amaçlayan merkezi olmayan bir değişim platformudur. Bu ağ, birinci sınıf hız sağlar ve ağ işlem maliyetlerini düşürür.

Biswap’ın gelirinin bir kısmı, yerel yönetim token’ı olan BSW’yi geri satın almak ve yakmak için kullanılacak.

Read Entire Article