Binance Durmuyor! Kripto Sektörü için Büyük Kazanım

2 years ago 78

Ticaret hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, hüküm süren kripto kışına rağmen ekibini genişletme çabalarını tam gaz sürdürüyor. Dev kripto para borsasının son olarak ekibine Brezilya Merkez Bankası'nın eski başkanı Henrique Meirelles'i dahil ettiği ortaya çıktı.

Haber Doğrulandı

Rio de Janeiro merkezli medya kuruluşu O Globo, dikkat çeken gelişmeyi Pazartesi günü bildirdi. O Globo'nun haberine göre Binance, başarılı ekonomist Henrique Meirelles'i kadrosuna kattı. Bir dönem Brezilya Merkez Bankası'nın eski başkanlığı görevini yürüten Meirelles, Binance'da danışma kurulu üyesi oldu.

Şirket, yakın zaman önce yayınlanan haberi doğrulayan bir açıklamada bulunarak "Binance, Henrique Meirelles'in şirketin yeni küresel danışma kuruluna katılımını doğruluyor ve yakında bu girişim hakkında daha fazla ayrıntı yayınlanacak." dedi.

Henrique Meirelles, 2003 yılında Brezilya Merkez Bankası başkanlığına getirildi. 77 yaşındaki ekonomist, bu görevi 2011 yılına kadar sürdürdü. Meirelles, Michel Temer başkanlığında Brezilya Maliye Bakanı olarak da görev yaptı. Ekonomist, siyasi pozisyonlarının yanı sıra Brezilyalı yatırım şirketi J&F Investmentos SA'nın yönetim kurulu başkanlığı görevini de üstlendi.

Kripto Kışı ve Binance

Böylesine saygın bir kişiliğin kripto para borsası Binance'ın kadrosuna dahil olmuş olması, şirketin küresel sahnedeki önemini açık bir şekilde ortaya koyuyor. Sonuç olarak, Binance ekibinin bir parçası olmak her geçen gün imrenilecek bir başarı haline geliyor. Geçen ay kişisel Twitter hesabından pek dikkat edilmeyen bir konuya dikkat çeken Binance CEO'su Changpeng Zhao (CZ), LinkedIn'de binlerce sahte Binance çalışanı profili bulunduğuna dikkat çekerek uyarıda bulunmuştu. CZ'ye göre, Binance ekibinin bir parçası olduğunu iddia eden 7 bin kişiden yalnızca 50'si aslında şirket çalışanı. CZ, olası bir sorunun önüne geçilmesi adına LinkedIn'in şirketlerin çalışan taleplerini doğrulamasını sağlayan bir özellik getirmesi tavsiyesinde bulundu.

Diğer kripto şirketleri çalışanlarının işten çıkarırken Binance'ın kripto kışından etkilenmediğini gösteriyor olması dikkat çekiyor. CZ, kripto kışının en soğuk olduğu Haziran ayında, borsanın kripto kışından faydalanmak istediğini belirtmişti. CZ, Binance'da 2 bine kadar boş pozisyonu bulunduğunu ve ekipteki boşlukları doldurmak istediklerini kaydetmişti.

Read Entire Article