Binance’ın Duyurusu Sonrası Yatırımcılar Bu Altcoin’e Koştu, Fiyat Uçtu!

1 year ago 68

Hacim bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, Cosmos (ATOM) ekosistemi için otomatik piyasa yapıcı (AMM) özellikli merkeziyetsiz kripto para borsası olan Osmosis'i (OSMO) listeleyeceğini duyurdu. Binance'ın listeleme duyurusunun ardından yatırımcıların altcoin'e akın ettiği görüldü.

OSMO Ticareti Bugün Başlıyor

Dev kripto para borsası Binance, Cosmos ekosistemi için otomatik piyasa yapıcı olan Osmosis'i İnovasyon Bölgesi'nde listeleyeceğini duyurdu. Borsadan yapılan açıklamada, "Binance, Osmosis'i (OSMO) İnovasyon Bölgesi'nde listeleyecek ve spot ticaret çiftlerinde alım satımı 28/10/2022 tarihinde UTC'de 10.00'da başlatacak." notu düşüldü.

Kripto para borsasının bugün TSİ 13.00'da spotta ticarete açacağı işlem çiftleri şu şekilde; OSMO/BTC, OSMO/BUSD ve OSMO/USDT. Duyuruda, kullanıcıların ticarete hazırlanmak için OSMO'da para yatırma işlemlerini yapmaya başlayabilecekleri, para çekme işlemlerinin ise 29/10/2022 tarihinde TSİ 13.00'da başlayacağı belirtildi.

Öte yandan Binance, 28/10/2022 tarihinde TSİ 13.00'dan itibaren 48 saat içerisinde OSMO'yu çapraz marjin ve izole marjinin yanı sıra aşağıdaki yeni marjin çiftlerinde yeni bir borç alınabilir varlık olarak ekleyecek:

  • Yeni Çapraz Marjin Çiftleri: OSMO/BUSD, OSMO/USDT
  • Yeni İzole Marjin Çiftleri: OSMO/BUSD, OSMO/USDT

OSMO'ya Yatırımcı Akını

Yatırımcılar, Binance'ın listeleme duyurusunun ardından Cosmos Blockchain'inde zincir üstü Layer 1 otomatik piyasa yapıcı (AMM) özellikli merkeziyetsiz kripto para borsası (DEX) olan Osmosis'nin yerel varlığı OSMO'ya akın ettikleri görüldü. OSMO, gördüğü yatırımcı akını ile kısa süre içinde yüzde 30'un üzerinde yükseldi ve 1,67 dolar kadar yükseldi. Altcoin'in 24 saatte ürettiği işlem hacmi ise yüzde 487'nin üzerinde artışla 54.3 milyon dolara çıktı.

Öte yandan OSMO'da tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) 11,21 dolarla 4 Mart 2022 tarihinde kaydedildi. Altcoin, güncel fiyatlarla ATH'ının yüzde 85 altında fiyatlanıyor. Bu, OSMO'nun ATH'ını geçmesi için katetmesi gereken uzun bir yol olduğu, daha fazla yatırımcı desteğinin gerektiği anlamına geliyor.

Read Entire Article