Binance’ın Entegrasyon Duyurusu ile Bu Altcoin Sert Yükseldi!

2 years ago 79

Hacim bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, işletmelerin merkeziyetsiz uygulamaları (dApp'leri) dağıtmaları adına tamamen açık kaynaklı API'ler, araçlar ve hizmetler sunan Neblio (NEBL) için BEP20 entegrasyonunun tamamlandığını, para yatırma ve para çekme işlemlerinin başlatıldığını duyurdu. Neblio ağının yerel varlığı NEBL, Binance'ın entegrasyon duyurusu ile harekete geçerek sert yükseldi.

BEP20 Entegrasyonu Tamamlandı

Binance tarafından konuya ilişkin olarak yapılan duyuruda, "Binance, Neblio'nun (NEBL) BEP20 entegrasyonunu tamamladı. BNB Smart Chain'inde (BEP20) Neblio (NEBL) için para yatırma ve çekme işlemleri başlatıldı. Size tanımlanan Neblio (NEBL) para yatırma adresini BNB Smart Chain'de (BEP20) Kripto Para Yatırma sayfasından bulabilirsiniz. Neblio (NEBL) BEP20 akıllı sözleşme adresi: 0x5CeaE8dFad98327412C43d6BC767F20bf884D635. Desteğiniz için teşekkürler!" notu düşüldü.

BEP20 entegrasyonu, NEBL için para yatırma ve çekme işlemlerinin daha hızlı ve daha düşük işlem ücretleri ile yapılmasının önünü açarken, kripto paranın kullanım alanını genişletiyor. Bu bakımdan Binance'ın entegrasyon duyurusu oldukça önemli.

Neblio Nedir?

Neblio, işletmelerin merkeziyetsiz uygulamaları (dApp'leri) dağıtmaları için tamamen açık kaynaklı API'ler, araçlar ve hizmetler sağlamayı amaçlayan bir platformdur. Neblio, kullanıcıların ağın güvenliğini sağlamaları için NEBL yatırdığı bir Proof of Stake algoritması kullanır. Ağ, sorunsuz bir şekilde çalışmak ve güvenliğini sağlamak için kullanıcıları staking için harcadıkları süreye göre ödüllendirir. Neblio, herhangi bir zamanda ağa yatırılan kripto para sayısına bağlı olarak değişken bir oranda yeni kripto paralar üretecek şekilde tasarlanmıştır.

Kripto veri platformu CoinMarketCap'in sağladığı verilere göre NEBL, Binance'ın BEP20 entegrasyon duyurusu ile sert yükseldi. Altcoin, yazım sırasında son 24 saatte kaydettiği yüzde 19,11 yükselişle 2,71 dolardan alınıp satılıyor. Altcoin, 52.8 milyon dolar gibi görece düşük piyasa değeri ile en büyük kripto paralar listesinde 368'nci sırada yer alıyor.

Read Entire Article