Binance Kullanıcıları Dikkat: Borsa Duyurmuştu! Cüzdan Adresleri Değişiyor!

1 year ago 66

İşlem hacimleri bakımından şu anda global ölçekteki en büyük kripto para borsası olarak kabul edilen Binance, 2022 yılının ortalarında yaptığı önemli bir duyuru ile daha iyi bir cüzdan verimliliği ve güvenliği sağlayabilmek amacıyla cüzdan altyapısını değiştirdiğini açıklamıştı. Seçili ağlardaki mevcut para yatırma adreslerinin kaldırılacağını belirten Binance, kullanıcıların yeni bir para yatırma adresi almaları gerektiğini ifade etmişti. Kullanıcılara gelen bildirimlerden anlaşıldığı üzere kullanıcılar yeni para yatırma adreslerini almaya başladı.

Binance Duyurusuna İlişkin Detaylar

Kripto para borsası Binance, Binance, 2022 yılının ortalarında yaptığı önemli bir duyuru ile daha iyi bir cüzdan verimliliği ve güvenliği sağlayabilmek amacıyla cüzdan altyapısını değiştirdiğini açıklamıştı. Seçili ağlardaki mevcut para yatırma adreslerinin kaldırılacağını belirten Binance, kullanıcıların yeni bir para yatırma adresi almaları gerektiğini belirtmiş ve söz konusu adres değişikliğine ilişkin yaptığı duyuruda şu ifadelere yer vermişti:

"Binance, daha iyi cüzdan verimliliği ve güvenliği sağlamak için cüzdan altyapısını güncelliyor. Bu nedenle, seçili ağlardaki mevcut para yatırma adreslerini ve notu kullanımdan kaldıracağız ve kullanıcıların yeni bir para yatırma adresi almaları gerekiyor. Etkilenen ağlar hakkında kullanıcıları bilgilendirmek için ayrı duyurular yapılacaktır. Kullanıcılar, (varsa) yeni notun yanı sıra yeni bir para yatırma adresi almak için Binance uygulamasında veya web sitesinde Binance hesaplarına giriş yapabilir."

Binance, borsanın kullanıcılar adına herhangi bir adres değişikliği gerçekleştirmeyeceğini belirterek sürecin bir süre devam edeceğini ve kullanıcıların bu süreçte e-posta yoluyla bilgilendirileceğini açıklamıştı.

Binance'te Cüzdan Adresleri Değişiyor

Binance, 2022 yılının ortalarında yaptığı bu duyuruda kullanıcıların adres değişikliği yapana kadar eski para yatırma adreslerinin kullanılmaya devam edileceğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Eski para yatırma adreslerine yapılan para yatırma işlemleri, yeni bir para yatırma adresi alınana ve yeni para yatırma adresine para yatırma işlemi tamamlanana kadar otomatik olarak kredilendirilmeye devam edecektir. Yeni para yatırma adresi alındıktan ve yeni para yatırma adresine bir para yatırma işlemi tamamlandıktan sonra eski para yatırma adresi çalışmayı durduracaktır. Eski para yatırma adresine yapılacak başka para yatırma işlemleri otomatik olarak kredilendirilmeyecektir. Kullanıcıların, Para Yatırma Geçmişi sayfası aracılığıyla para yatırma işlemlerini manuel olarak yapmaları gerekecektir. Eski para yatırma adresine yeni bir işlem yapılmaması veya yeni bir para yatırma adresi alınmaması durumunda, e-posta bildiriminden itibaren 30 gün sonra eski para yatırma adresi artık çalışmayacaktır. Bundan sonra, kullanıcıların Para Yatırma Geçmişi sayfası aracılığıyla eski para yatırma adresine yaptıkları para yatırma işlemlerini manuel olarak yatırmaları gerekecektir."

Binance'in yaptığı bu duyurunun ardından kullanıcılara gelen bildirimler, sürecin başladığına işaret ediyor. Adres değişikliği yapan kullanıcıların para yatırma adreslerinde yapılan değişiklik ile birlikte kullanıcılar, Binance tarafından bilgilendiriliyor. Adres değişikliği yapan kullanıcıların, kripto para işlemlerinde herhangi bir kaza yaşamaması adına süreci takip etmeleri oldukça önemli.

Read Entire Article