Binance Kurumsal Yatırımcıları Hedefliyor!

2 years ago 100

Kurumsallar çok daha ciddi miktarda sermayeyle hareket ettikleri için kripto paraların geleceğinde bir fırsat olarak görülüyor. Hacim olarak dünyanın en büyük kripto para borsası Binance da kurumsal yatırımcıları hedefleyen yeni bir adım attı. Böylece şirketler ve büyük fonlar platform üzerinden kripto paralar çok daha kolay şekilde yatırım yapabilecek.

Binance Kurumsal

Kurumsal tekliflerini genişletmek amacıyla Binance, "VIP" kullanıcıları için yeni bir platform başlatıyor. Şirket kısa süre önce yaptığı açıklamada Binance kurumsal olarak adlandırılan yeni ürünün OTC hizmetleri, varlık yönetimi ve saklama hizmetlerinin yanı sıra bir komisyoncu programı ve bir likidite programı içerdiğini söyledi. Yeni hizmetler hakkında daha fazla ayrıntı Binance Kurumsal sayfasında verilmektedir. Şirket, yeni platformun dahili olarak nasıl çalıştığı hakkında pek fazla ayrıntı açıklamadı.

Şirket, Binance kurumsal varlık yöneticileri, hedge fonları, likidite sağlayıcıları, madenciler ve yüksek net değerli bireyler dahil olmak üzere çok çeşitli kurumsal yatırımcıları hedeflediğini söyledi. Ayı piyasasına rağmen, Binance son zamanlarda bir dizi cephede büyümeye devam ediyor.

Binance Haberleri

Pek çok firma yakın zamanda işten çıkarmaları duyurmuş olsa da Binance görünüşe göre tam tersi yönde ilerliyor, hatta son zamanlarda 2.000 yeni pozisyonu doldurmak istediğini açıkladı. CEO Changpeng Zhao bir röportajda şirketin kripto şirketlerinden yaklaşık 5.200 teklifi değerlendirdiğini ve olası kredileri, azınlık yatırımlarını ve çoğunluk satın almalarını araştırdığını söyledi. Bu hafta şirket, futbol yıldızı Cristiano Ronaldo ile bir dizi NFT koleksiyonunu içeren çok yıllı bir anlaşma da duyurdu.

CZ, daha önce gördükleri ayı piyasalarında tecrübe edindiklerini ve her türlü zor piyasa koşuluna ayak uydurabileceklerini açıklamıştı. Binance CEO’su ayrıca, ayı piyasalarının üretim anlamında büyük fırsatlar sunduğunu da düşünüyor.

SEC tarafından başlatıldığı söylenen soruşturma sonrasında ciddi anlamda değer kaybeden ve kripto para piyasalarındaki genel düşüşle 200 doların altına sarkan BNB de toparlanıyor. Bugün, altcoinlerin genel yükselişiyle birlikte BNB yaklaşık 240 dolara ulaştı.

Read Entire Article