Binance Labs’tan Bir Play-to-Earn Projesine Daha Stratejik Yatırım: Platformun Token’ı Yükselişe Geçti!

2 years ago 152

Binance Labs, paylaştığı resmi blog gönderisi ile bir play-to-earn gaming platformu olan GAMEE’ye stratejik yatırım yaptığını duyurdu.

Binance Labs, Yeni Stratetjik Yatırımını Duyurdu

GAMEE, kullanıcılara oyun içinde kripto para birimleri cinsinden çeşitli ödüller kazanmasına olanak sağlayan bir play-to-eran modelli oyun platformudur. Platformun yerel kripto para birimi GMEE tokendır. Kullanıcılara oyun içinde ödül olarak verilen GMEE token, oyun içinde turnuvalara giriş ücretlerini ödeme ve oyunun ilerleyen süreçlerde yol haritasına ilişkin alınacak kararlarda oy kullanma hakkına sahip olma gibi çeşitli amaçlar ile de kullanılmaktadır.

Binance’in risk sermayesi kolu olan Binance Labs, resmi blog gönderisi ile bir play-to-earn projesi olan GAMEE’ye 1,5 milyon dolarlık stratejik yatırım yaptığını duyurdu.

Binance Labs Yetkilisinden Açıklama

Binance Labs Yatırım Direktörü Chase Guo, söz konusu stratejik yatırıma ilişkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“GAMEE, play-to-earn mekanizmalarını derinlemesine anlayan üst düzey bir mobil oyun platformudur. Blockchain tabanlı GAMEE platformunu bir sonraki seviyeye taşımak için bu yatırımdan heyecan duyuyoruz.”

GAMEE CEO’sundan da konuya ilişkin bir açıklama geldi:

“Büyümemizi ilerletmek ve dijital varlıkların gerçek mülkiyetine dayalı olarak oyunun geleceğini inşa etmemize yardımcı olmak için Binance Labs’ı stratejik bir yatırımcı olarak görmekten çok mutluyuz.”

Platformun Token’ı Yükselişe Geçti

GAMEE platformunun yerel kripto para birimi olan GMEE token, Binance Labs’ın stratejik yatırımı duyurması ile birlikte yukarı yönlü bir ivme kazandı. GMEE, CoinMarketCap verilerine göre, son 24 saatlik zaman diliminde 0,15 dolar fiyat seviyelerinden 0,17 dolar fiyat seviyelerine yükseldi.

Read Entire Article