Binance Launchpool Sessizliğini Bozdu: Hashflow (HFT) Geliyor!

1 year ago 69

Hacim bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, ara verdiği Launchpool projelerine geri dönerek bu alandaki sessizliğini bozmuş oldu. Dev kripto para borsası, Binance Launchpool'daki 31'nci projesi olarak yatırımcıları profesyonel piyasa yapıcılarla buluşturan merkeziyetsiz kripto para borsası Hashflow'u (HFT) açıkladı.

Stake Süreci 1 Kasım'da Başlayacak

Binance, kullanıcıların yeni projelerin token'larını borsada listelenmeden önce alabildikleri, projelerin ise bu yolla fon topladıkları Binance Launchpool'daki 31'nci projesi olarak yatırımcıları profesyonel piyasa yapıcılarla buluşturan merkeziyetsiz kripto para borsası Hashflow'u (HFT) açıkladı.

Binance, kullanıcılarının 01/11/2022 TSİ 03.00'dan itibaren 30 gün boyuca Hashflow'u farmlamak için BNB ve BUSD'lerini ayrı havuzlarda stake edebileceklerini bildirdi. Kripto para borsası stake sürecinin başlamasının ardından HFT'yi 07/11/2022 TSİ 16.00'da inovasyon bölgesinde listeleyecek ve HFT/BTC, HFT/BUSD ve HFT/USDT işlem çiftlerinde ticareti başlatacak.

Toplam arzı 1 milyar olan HFT’nin yüzde 1,5’i Launchpool üzerinden verilecek. HFT'nin dolaşımdaki ilk arzı ise 175 milyon 229 bin 156 olacak. Bu, toplam arzın yüzde 17,52'sine karşılık geliyor. 15 milyon HFT olarak ayrılan arzın 12 milyonu BNB, 3 milyonu ise BUSD havuzunda tutuluyor.

Kısaca Hashflow Nedir?

Hashflow, zincir üzerindeki kullanıcıları en iyi piyasa yapıcılarına bağlayan bir protokoldür. Bu akışı mutlak temellerine kadar basitleştiren Hashflow, son derece düşük işlem ücretleri (Uniswap'tan yaklaşık yüzde 50 daha düşük olduğu iddia ediliyor), birden fazla en iyi küresel kripto piyasa yapıcısı ve maksimum sermaye verimliliği sunuyor. HFT ise yatırımcıları profesyonel piyasa yapıcılarla buluşturan merkeziyetsiz kripto para borsası Hashflow'un yerel varlığı olarak hareket ediyor.

Read Entire Article