Binance, Para Çekme ve Yatırma İşlemlerini Geçici Olarak Durdurdu!

2 years ago 85

Hacim bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, TSİ 12.58'de yaptığı açıklamada, platform üzerindeki tüm itibari para işlemlerinin geçici olarak durdurulduğunu duyurdu.

Para Çekme - Yatırma İşlemleri Durduruldu

Dev kripto para borsasının resmi Twitter hesabından yapılan duyuruda, "Binance'daki tüm itibari para birimleri için para yatırma ve çekme işlemleri teknik bir sorundan dolayı geçici olarak durdurulmuştur. Ekibimiz sorunu mümkün olan en kısa sürede çözmek için çalışıyor ve itibari para yatırma ve çekme işlemleri yeniden başlatıldığında gerekli bilgilendirme yapılacak. Tahmini olarak çalışma süresi 30 dakikadır." notu düşüldü.

İşlemler Yeniden Başlatıldı

Binance, tüm itibari para birimlerinde para çekme ve yatırma işlemlerini durdurmasından dakikalar sonra, TSİ 13.08'de yaptığı bilgilendirmede işlemlerin yeniden başlatıldığını açıkladı:

Binance'daki tüm itibari para birimleri için para yatırma ve çekme işlemleri yeniden başlatıldı. Sabrınız için teşekkür eder, verdiğimiz rahatsızlıklardan dolayı özür dileriz.

Borsanın tüm itibari para birimlerinde para yatırma ve çekme işlemlerini durdurmasına neden olan sorunun kaynağına ilişkin olarak herhangi bir açıklama yapılmadı.
Read Entire Article