Binance’taki Listelenmeleri Ardından Bu İki Altcoinin Fiyatı Sıçradı!

2 years ago 138

Kripto borsalarındaki listelenmeler, elbette ki ilgili kriptoların değerini artırmaya yardımcı oluyor. Ancak söz konusu Binance ise fiyatlar artmakla da kalmayıp boğa koşusu sinyali dahi verebiliyor. Piyasanın en büyük borsası Binance, MobileCoin (MOB) ve Nexo (NEXO) listelenmelerini duyurdu. Bu haberle beraber iki altcoin de muazzam artışlar gösteriyor.

MobileCoin (MOB)

MobileCoin; güvenlik, işlem hızı, enerji tüketimi ve mobil cihazlar için optimizasyon vaat ediyor. Bunun yanı sıra proje, her işlemin verilerine yalnızca gönderici ve alıcının erişebildiği mesajlaşma uygulaması ile de dikkat çekiyor. Ayrıca projenin masaüstü sürümü de mavcut. Kendi deyimleri ile MobileCoin, PayPal gibi ancak güvenli, basit ve şifreli bir yardımcı para birimi olarak adlandırılıyor.

Binance listelenmesinden sonra MobilCoin, iki farklı ani yükselişle yukarı doğru hareketlenmelerine başlıyor. Bu keskin hareketlerden önce MOB, %101 artarak 3,62 dolardan 7,29 dolara kadar yükseldi. Sonrasında MOB, dün gün içerisinde 9 dolara kadar ulaştı. Bu yazı yazılırken ise MOB, yaklaşık %20’ye yakın düşüşüyle 5,4 dolardan işlem görüyor. Ancak her ne kadar düşüşte gözükse de Binance’taki listelenmesinden önce 3 küsür dolar ile işlem gören MOB’un hala kazançta olduğu görülüyor.

Nexo (NEXO)

Binance’nin diğer bir yeşil ışık yaktığı altcoin ise Nexo (NEXO) oluyor. Nexo, borç alıp verme platformu olarak yatırımcılara hizmet ediyor ve yıllık %17 oranla kazanç sağlamayı hedefliyor. Proje, dört milyondan fazla kullanıcıya sahip ve 12 milyar doların üzerinde varlığı bünyesinde bulunduruyor.

Bu yazı yazılırken ise NEXO, son 24 saatteki %25’e yakın artışıyla yaklaşık 2,75 dolardan işlem görüyor. Binance, hem MOB hem de NEXO için Bitcoin (BTC), Binance USD (BUSD) ve Tether (USDT) çiftlerinde takas yapılabilmesi için işlemleri başlattı bile.

Read Entire Article