Binance’tan Yeni Yatırım Desteği: NFT ve Token Kazanma!

2 years ago 109

Binance Labs, STEPN’e yatırım yapacaklarını duyurdu. Kripto piyasının en ünlü ve büyük borsalarından biri olan Binance, bu yatırımıyla STEPN’in web3 ve play to earn (P2E) uygulamalarına destek olmayı hedefliyor. STEPN, Binance’ın duyurusunda da bahsedildiği gibi, Game-Fi ve Social-Fi uygulamalarıyla 100 kata varan bir büyüme kaydediyor.

Token ve NFT Kazanma

Binance, özellikle web3’ün gelişimi için bu tarz yatırımlara devam edeceğini de bildiriyor. Şirket, bu ve benzeri gelişmelerin yatırımcılara daha çok kazanç vadettiğini de vurguluyor. Kendi platformlarında Game-Fi ve Social-Fi uygulamaları ile yatırımcılar, hem token kazanabiliyor hem de ödüllerle kazançlarını katlayabiliyor. STEPN, platformlarında takas, pazar ve platformun kendi cüzdan özelliği gibi birçok değişkene sahip bulunuyor. Bu yatırımla beraber STEPN’in, uygulamalarını geliştirmesi ve ekosistemini büyütmesi hedefleniyor.

STEPN için kullanıcılar, uygulamayı indirdikten sonra NFT Sneakers’ı satın almaları gerekiyor. Daha sonrasında ise kullanıcılar, bu NFT ile yürüyerek, koşarak ya da açık hava faaliyetlerinde bulunarak oyun için tokenı elde edebiliyor. Bu tokenlar, hem uygulama içinde kullanılabiliyor hem de nakite çevrilebiliyor. Ayrıca platformun, kendi içinde NFT’leri özelleştirme ve sosyal etkileşimlerde bulunma gibi özellikleri de dikkat çekiyor.

Oyna Kazan Modeli

Binance Labs yöneticisi Bill Qian, bu oyna kazan modelinin web3’te trendinin giderek arttığını ve dolayısıyla STEPN’in de bu trende ivme kazandırdığını vurguluyor. STEPN kurucu ortağı Jerry Huang ise, amaçlarının ekosistemi giderek büyütmek olduğunu söylüyor. Ayrıca Huang, oyuncuların sadece 10 dakika oyuna vakit ayırmasıyla bile token kazanabileceklerini belirtiyor.

STEPN’in diğer bir kurucu ortağı olan Yawn Rong, son birkaç ayda 100 kat büyüme kaydettiklerini ve bu yolcuğun sadece bir başlangıcı olduğunu söylüyor. STEPN’in Binance dışındaki yatırımcıları arasında Sequoia Capital, Alameda Research, Folius Ventures, Solana Ventures, 6th Man Ventures, Sfermion ve birçok büyük firma da yer alıyor.

Read Entire Article