Binance ve Bu Üç Borsadan Listeleme Duyurusu Geldi! Bu Altcoin Büyük Patlama Yapabilir

2 years ago 114
Binance ve Bu Üç Borsadan Listeleme Duyurusu Geldi! Bu Altcoin Büyük Patlama Yapabilir

Dünyanın en popüler NFT koleksiyonlarından biri olan Bored Ape Yacht Clup (BAYC), geçtiğimiz saatlerle kendi token’ının duyurusunu yaptı. BAYC’ın ApeCoin duyurusu yatırımcılar arasında büyük ilgi gördü.

Dakikalar önce dev borsalardan yapılan açıklama ile birlikte ise ApeCoin’in bugün pek çok borsada listeleneceği bildirildi.

Binance, Coinbase, FTX ve KuCoin ApeCoin’i Listeliyor

Popüler NFT koleksiyonu Bored Ape Yacht Clup (BAYC), kendi kripto para birimi olan ApeCoin’i duyurduktan sonra dev borsalar harekete geçti. Binance başta olmak üzere Coinbase, FTX, KuCoin ApeCoin’i listeleyeceğini duyurdu.

FTX‘ten gelen duyuruya göre popüler platform, ApeCoin‘i bugün Türkiye saatiyle 15.30’da listeleyecek.

Öte yandan Coinbase’den yapılan açıklamalarda, APE için transferler ve cüzdan desteği, ticaretin desteklendiği bölgelerde mevcut olduğu belirtildi. Ayrıca listeleme duyurusunun devamında likidite koşullarının karşılanması durumunda, 17 Mart Perşembe günü Türkiye saatiyle 19:00’da veya sonrasında alım satım işlemlerinin başlayacağı bildirildi.

Piyasa değeri bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası Binance de ApeCoin’i listelemek için kolları sıvadı. Binance’den yapılan listeleme duyurusunda APE’nin bugün 17.30’da platformda listeleneceği açıklandı.

Binance tarafından yayınlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi;

Binance, ApeCoin‘i (APE) listeleyecek ve 2022-03-17 14:30’da (UTC) APE/BTC, APE/BUSD ve APE/USDT ticaret çiftleri için alım satımı açacak. Kullanıcılar artık ticarete hazırlık olarak APE yatırmaya başlayabilir. APE için para çekme işlemleri 2022-03-18 14:30’da (UTC) açılacaktır.

Not: Para çekme açık süresi, kullanıcıların referansı için tahmini bir süredir. Kullanıcılar para çekme sayfasında gerçek durumu görebilir.

Ayrıca KuCoin‘den yapılan açıklama ile birlikte platformun bugün saat 09.00 itibarıyla para yatırma işlemlerini açtığını, mevduat minimum likidite gereksinimini karşıladığı durumda alım satım işlemlerini başlatacağı bildirildi.

ApeCoin Nedir?

ApeCoin (APE), APE ekosisteminin merkezi olmayan topluluk yapısını güçlendiren yerel yönetim token’ıdır. APE ekosistemi, Ethereum blok zincirindeki en popüler NFT koleksiyonlarından ikisi olan Bored Ape Yacht Club (BAYC) ve Mutant Ape Yacht Club (MAYC) topluluğunu içerir.

Read Entire Article