BingX Önemsiyor ve İnsani Nedenlerle Destek Oluyor!

2 years ago 75

Sosyal yatırım platformları kripto para yatırımcıları arasında popülerlik kazanıyor. BingX markası ise bu alanda öncü olmak için çabalıyor. Sadece bir kripto para borsası olmanın ötesine geçen BingX attığı adımlarla bunun sadece sözde kalmadığını da ispatlıyor. Peki BingX borsası nedir? Çalışmaları, sosyal yatırım yönü ve diğer özellikleri onu nasıl öne çıkarıyor?

BingX Nedir?

Faaliyetlerine 2018 yılında başlayan BingX daha önce Bingbon ismiyle biliniyordu. Geçtiğimiz yılın 26 Kasım’ında yeniden markalaşan kripto para platformu kullanıcılarını kripto paralarla ilgili her alanda bilgilendirmek için çabalıyor. Üstelik Türkiye’deki yatırımcılara özel eğitim makaleleri, bilgilendirici içerikler ve yol gösteren raporlar yayınlıyorlar. Sektör tecrübesi birçok borsaya göre daha fazla ve 4 yılı aşkın süredir bu alanda faaliyet gösteriyorlar.

Tam 308 farklı paritede yüzlerce kripto para alıp satılabilen bu platform tüm Türk borsalarından daha fazla işlem hacmine sahiptir. Son 24 saatte 428 milyon dolarlık işleme ev sahipliği yapan BingX hacminin %42’sini BTC paritelerine borçlu. Yani likidite sorunu olmayan az sayıda borsadan biridir. Fan tokenler, DeFi altcoinleri, majör altcoinler ve birçok gem tokene erişim imkanı sunuyor.

BingX Ödülleri

Bonus, indirim kuponu ve deneme fonu ile her segmentten kripto para yatırımcısına cazip imkanlar sunan BingX borsasında marjin veya spot işlem yapılabiliyor. Üstelik yeni kullanıcılar için görev ödülleri de bulunuyor. Kripto paralarda ileri seviyede bilgi sahibi olan yatırımcılar BingX platformunda 100x tavanlı kaldıraç işlemlerini de güvenle açabiliyor.

Bonus ödülleriyle kayıp yaşamadan yatırım stratejilerinizi deneyebilir, özellikle marjin işlemlerde pozisyon açarak analizler yapabilirsiniz. İndirim kuponlarında ise işlem ücreti maliyetinizi düşürürsünüz. Deneme fonunun en önemli özelliği pozisyonlardan elde edilen kazançların çekilebiliyor oluşudur.

BingX Copy Trade

Eğer teknik ve temel analiz noktasında kendinize fazla güvenemiyorsanız uzmanların izini takip edebilirsiniz. BingX platformunda 1.500’ün üzerinde aktif uzman yatırımcı bulunmaktadır. Bunlarla ilgili yayınlanan raporları inceleyerek en başarılı yatırımcıların stratejilerini çok basit biçimde kopyalarsınız. Bu yatırımcıların açtığı pozisyonlar sizin tarafınızdan da otomatik olarak açılır ve izlediğiniz yatırımcı pozisyonunu kapattığında yine otomatik olarak işleminiz kapanır.

Elbette riskinizi bölmek ve olası sürpriz hareketlerde maliyet düşürebilmek için tüm bakiyenizde copy trade yapmamalısınız. Tüm bu ayarlar (bakiyenin yüzde kaçı ile pozisyona girilecek vs) BingX platformu üzerinden yapılabilmektedir.

BingX Borsadan Daha Fazlası

BingX, yardım kuruluşlarını aktif olarak destekliyor ve 2019'dan beri afetzedelere yardımlar yapıyor. Türkiye’deki ağaçlandırma çalışmalarına, Tayvan'da kan bağışı ve çöp toplama çalışmalarına, Vietnam'da gıda bağışı çalışmalarına ayrıca Palawan, Leyte ve Ilo-ilo afetlerinin ardından acil yardım çalışmalarına destek verdiler. Bu yönleriyle gurur duymakta haklılar çünkü kazançlarının bir bölümünü insani nedenlerle mağdurlara dağıtabilmek erdemli bir davranıştır.

Türkiye

Ülkemizdeki ağaçlandırma çalışmalarına destek olan BingX Türkiye'deki ormanları canlandırarak iklim değişikliğiyle mücadele için çalıştı. BingX Karbonsuz Ağaçlandırma Projesi ile kullanılmayan arazileri satın almak için binlerce dolar yatırım yaptı. Yangın bölgelerindeki ağaçlandırma çalışmalarına da destek oldu.

Tayvan

Yüzümüzü Avrupa’dan Asya’ya döndüğümüzde BingX ve gönüllülerinin Tayvan’da yaptığı çalışmaları görüyoruz. Organize ettikleri kan bağışı çalışmaları, ilçelerde ve sahillerde yaptıkları çöp toplama etkinlikleri takdire şayandır. Tayvan’da birçok hayır kurumunu bu konularda maddi ve manevi olarak desteklediler.

Pandeminin en acımasız günlerinde BingX, Tayvan'ın farklı bölgelerine yiyecek, temel gıda maddeleri en önemlisi de virüsle mücadele için yüz maskesi gibi ekipmanları dağıttı.

BingX’in Afet Yardımı Çalışmaları

Güneydoğu Asya'daki tayfunlar ve toprak kaymaları Palawan, Leyte ve Ilo-ilo şehirleri harap hale getirdi. Doğal afetlerden ciddi anlamda etkilenen afetzedelere yardım götürenler arasında BingX borsası da vardı. BingX ayrıca, iklim değişikliğine karşı mücadelede gelecek nesiller için yeni ağaçlar diken gönüllülerle Filipinler'de yeniden ağaçlandırma projesini başlattı.

Vietnam'ın Ho Chi Minh Şehrinde yaşayan ihtiyaç sahipleri için gıda ürünleri dağıtan da yine BingX oldu. BingX, dünyanın çeşitli bölgelerindeki hayır kurumlarına fonlar tahsis etmeye devam ediyor.

Read Entire Article