Birileri Satarken, Onlar Alıyor! Bu Altcoin için Ralli Yeni Başlıyor Olabilir!

1 year ago 70

Ethereum'daki (ETH) aktif birikim sürecinin tüm gücüyle devam ettiği görülüyor. En büyük 10 kripto para borsasına ait olmayan adreslerin, Eylül ayındaki The Merge'ye kadar döneme kıyasla aktif olarak daha fazla ETH biriktirdikleri görülüyor. Söz konusu adresler ETH varlıklarını yüzde 6,7 oranında artırmış durumda ve bu da Ethereum rallisinin neden hala güçlü bir şekilde devam ettiğinin en bariz açıklaması olabilir ancak hikayenin devamı var.

Henüz Çok Erken

Şu an için 25 Ekim'de başlayan yüzde 20'lik ralli bir derecede yavaşladığı ve piyasadaki en büyük ikinci kripto paranın şu anda aşağı doğru hareket ettiği görülüyor. Ancak Ethereum'un yükselişinin sona erdiğini söylemek için henüz çok erken olabilir.

Ethereum hala son rallide kazandıklarının en az yüzde 30'unu kaybetmiş değil. Güçlü bir satış baskısının olmaması, yukarı yönlü yükseliş ihtimalinin masada kalmaya devam etmesini sağlıyor. ETH, aşırı derecede satın alınmış olmasına rağmen, kısa vadeli düzeltme büyük olasılıkla Ethereum'u aşırılıktan sıyrılarak normal durumuna geri gelmesini sağlayacak ve bu da rallinin devamı için önemli bir sinyal olarak kabul edilebilir.

Birikimin Önemi

Herhangi bir varlığın yukarı doğru bir koşu öncesinde uygun bir birikim görmemesi büyük, güçlü yatırımcıların desteğine sahip olmadığı anlamına gelir. Öncesinde birikim olmayan yükselişler genellikle sert düşüşlerle büyük yıkıma neden olur. Herhangi bir birikim sırasında bireysel yatırımcılar, varlıklarını bir rallinin başlangıcında varlıklarını satmayan uzun vadeli yatırımcılar olarak nitelendirilen kripto para balinalarına satma eğilimi gösterir. En hızlı ve en küçük kârı hedefleme eğiliminde olan bireysel yatırımcıların aksine, balina satış adresleri yalnızca yerel ve döngüsel zirveler civarında ortaya çıkar.

Son günlerde Tron'un eski CEO'su Justin Sun'ın elindeki varlıkları döngünün tam tepesinde kademeli olarak satarak mükemmel bir ticaret ve risk yönetimi stratejisi uygulaması onun cüzdanının yaptığı hareketlerin kripto para topluluğunda aktif olarak tartışılmasıyla sonuçlandı. Sun'ın alım-satım konusundaki yaklaşımı, balina seviyesi adreslerin çoğu tarafından taklit edildi ve Blockchain'lerdeki büyük yatırımcıların hareketleriyle eşleşti.

Read Entire Article