Biswap Nasıl Alınır?

2 years ago 113

Biswap, BNB Zinciri üzerine kurulmuş bir Merkezi Olmayan Borsadır (DEX). Biswap, düşük işlem ücretleri sunar ve GameFi uygulamasına sahip. Biswap’ın gelirinin bir kısmı, yerel yönetim tokenî olan BSW’yi geri satın almak ve yakmak için kullanılacak.

Biswap (BSW) Nedir?

Biswap (BSW), Binance Smart Chain (BSC) üzerindeki BEP-20 tokenleri için merkezi olmayan bir borsa (DEX) tanımı ile karşımıza çıkıyor. Biswap, %0,1 ile BSC borsaları içindeki en düşük işlem ücretlerini vaat ediyor ve yüksek kaliteli ürünleri ve hizmetleri aracılığıyla DeFi’de yeniliğe bağlı kalacağına söz veriyor. Tavsiye sistemi, kullanıcıların başkalarını davet etmesine ve farminglerden, havuzlardan, borsalarda ve bir çekilişlerden ücret almasına olanak tanır.

BSW, toplam 700 milyon arz ile borsanın yönetim token’ı. 600 milyon BSW şu şekilde dağıtılacak:

  • Farming / Launchpad: %80,7
  • Yönlendirme Programı: %4,3
  • SAFU (tüm kullanıcılar için bir acil durum sigorta fonu): %1
  • Takım: %9
  • Yatırım Fonu: %5

Kalan 100 milyon BSW, NFT (Earn), GameFi (Play to Earn), Stratejik Ortaklıklar (%70) ve İşlem Ücreti Madenciliği (%30) arasında 70/30 oranında bölünecek. Ayrıca Biswap, işlem ücretlerinin %50’sini, çekiliş biletlerinin %13’ünü, satış gelirinin %10’unu ve yeni NFT basımlarının %10’unu yakmak gibi çeşitli deflasyonist mekanizmalar uygulayacak.

Bunlara ek olarak ayrıca Biswap, diğer BSC projeleriyle işbirliği yapmak için 10 milyon dolarlık bir küresel teşvik programı duyurdu. Ortaklar %90 ücret geri ödemesi, BSW farm işlem çiftleri, bir lansman havuzu, pazarlama promosyonu ve güvenlik denetimleri ve proje geliştirme için hibeler alabilirler.

BSW Coin Nereden Alınır?

BSW Coin, işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance üzerinden güvenle alınıp satılabilir. BSW Coin; Binance platformunda BSW/BNB, BSW/USDT ve BSW/BUSD paritelerinde işlem görüyor. BSW Coin, bu rehberin hazırlandığı sırada 0.88 dolardan alım satım işlemi görüyor.

BSW satın almak için öncelikle Binance borsasına üye olmak gerekmektedir. Üyeliğin tamamlanmasıyla Binance hesap cüzdanına kripto para veya fiat para birimi transfer edilmelidir. Transferin tamamlanmasının ardından yukarıda belirtilen dört pariteden de BSW Coin satın alabilirsiniz. BSW/USDT işlem çiftinden satın alma için öncelikle bu paritenin arayüzüne gidilmelidir. BSW/USDT arayüzünde limit sekmesinde belirtilen alana satın alınmak istenen miktar girilir. Miktarın belirtilmesinin ardından BSW Al emri ile satın alma işlemi gerçekleştirilir.

Read Entire Article