Bitcoin Balinası 10 Yılın Ardından Yeniden Harekete Geçti: 3 Yeni Adrese BTC Transferi!

1 year ago 66

On-chain veri sağlayıcısı Lookonchain, portföyünde yüksek miktarlarda kripto varlık bulunduran ve cüzdanında 10 yıldır herhangi bir kripto varlık transferi gerçekleştirmeyen bir adresin yeniden aktif hale geldiğini belirterek güncel verileri paylaştı. Lookonchain'in paylaştığı verilere göre bu adres, 10 yılın ardından yeniden hareketlendi ve 279 adet BTC'yi üç farklı adrese transfer etti.

Lookonchain, Güncel Verileri Paylaştı

Portföyünde oldukça yüksek miktarlarda kripto varlık bulunduran ve kripto ekosisteminde 'balina' olarak nitelendirilen adreslerin gerçekleştirdiği transferlere ilişkin verileri de paylaşan on-chain veri sağlayıcısı Lookonchain, 10 yıldır hareketsiz duran bir cüzdanın yeniden harekete geçtiğini belirterek güncel verileri paylaştı. Lookonchain'in paylaştığı verilere göre 10 yıldır herhangi bir transfer gerçekleştirmeyen ve portföyünde 1.128 adet BTC bulunduran bir adres, uzun bir süre sonra ilk transferini gerçekleştirdi. Bu adres, portföyündeki 1.128 adet BTC'nin 279 adet BTC'sini 3 yeni adrese transfer etti.

Kripto Para Piyasasında Son Durum Ne?

Hafta içinden bu yana düşüş yönlü bir ivme yakalayan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), gün içerisinde de değer kayıplarına hız kazandırdı ve 27.250 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, son günlerde güçlü bir düşüş ivmesi yakaladı. Kripto para endüstrisinin toplam piyasa değeri, CoinMarketCap (CMC) verilerine göre 1,15 trilyon dolar seviyesine geriledi. Öte yandan piyasadaki volatilite de önemli ölçüde artış gösterdi. Coinglass verilerine göre ise son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama 160 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article