Bitcoin (BTC), 23.000 Doların Altına Geriledi: Kripto Para Piyasasında Tehlike Çanları!

2 years ago 96

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), dün akşam saatlerinden bu yana kaydettiği değer kayıpları ile birlikte düşüş yönlü bir ivme yakaladı ve 22.760 dolar seviyelerine kadar geriledi. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, güne düşüş ile başladı. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer kayıplarının ardından 1.820 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para piyasasının toplam değeri, 1,13 trilyon dolara geriledi. Öte yandan Coinglass verilerine göre ise kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama 200 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bitcoin (BTC), 23.000 Dolar Seviyelerinin Altına Geriledi

Hafta başından bu yana düşüş yönlü bir ivme yakalayan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), dün akşam saatlerinden bu yana değer kayıplarına hız kazandırdı ve 23.000 doların altına gerileyerek 22.760 dolar seviyelerine kadar geriledi. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, Bitcoin'deki değer kayıplarının da etkisiyle güne düşüş ile başladı. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer kayıplarının ardından 1.820 dolar seviyelerine geri çekilirken, kripto para piyasasının toplam değeri ise 1,13 trilyon dolara geriledi. Öte yandan piyasadaki volatilite önemli ölçüde artış gösterdi. Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama 200 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Kripto Para Piyasası Düşüşte

Kaydettikleri son fiyat hareketleri ile birlikte Binance Coin (BNB) 291 dolar, Cardano (ADA) 0,49 dolar, XRP 0,35 dolar, Solana (SOL) 38,2 dolar, Polkadot (DOT) 7,85 dolar, Avalanche (AVAX) 23 dolar ve Polygon (MATIC) 0,83 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Piyasadaki düşüş eğiliminin de etkisiyle gün içerisinde düşüş yönlü ivme yakalayan Oasis Network (ROSE), Lido DAO (LDO), Filecoin (FIL), Gala (GALA) ve STEPN (GMT) de CoinMarketCap verilerine göre piyasa değeri en yüksek ilk 100 kripto para birimi arasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde en yüksek oranlı değer kaybı kaydeden kripto varlıklar oldu.

Read Entire Article