Bitcoin (BTC) Balinası MicroStrategy’den Bitcoin Konferansında Biden Yorumu

2 years ago 118

Bitcoin (BTC) balinası olarak bilinen ve Nasdaq listesinde yer alan iş zekası şirketi MicroStrategy’nin CEO’su Michael Saylor, Biden ve Bitcoin konferansı gelişmeleriyle BTC’nin tüm zamanların en yüksek seviyelerine geçeceğini açıklıyor.

Biden’ın Kriptolara Dönüşü

Miami’de Bitcoin konferansının ikinci günü tamamlandı ve bugün üçüncü ayağının yapılması planlanıyor. Saylor da konferansa katıldı ve bu süreçte 21.454 Bitcoin daha satın alarak rezervlerini yaklaşık 130.000 BTC’ye tamamlamıştı. Bitcoin’e olan yatırımlarının sürekliliğini devam ettiren Saylor, bu yatırımların uzun vadeli olarak süreceğini de dile getiriyor.

Saylor, Bitcoin’in kendi kendine egemen bir sistemi olduğunu ve dijital paraların temeli olan halka açık blockhain uygulamaları içerisinde Bitcoin’in en derin olduğunu savunuyor. Ayrıca Saylor, bu noktada Ethereum’u da es geçmiyor ve Ethereum’un 2021’de en baskın akıllı sözleşme platformu olduğunu belirtiyor.

Bunlara ek olarak Saylor, Amerika Başkanı Biden’ın Bitcoin ve kripto paralar için yaptığı düzenlemelerin aslında bir 180 derecelik dönüş olduğunu belirtiyor. Bitcoin’e yeşil ışık yakan Biden için Saylor, aslında bunu yapmak zorunda kaldığını ve halkın yönlenmesi arttıkça hükümetlerin mecburen bu duruma dahil olduklarını vurguluyor. Ayrıca Saylor, bu sistem değişimi durumunun daha önce hiçbir şekilde yaşanmadığının da altını çiziyor.

BTC’nin Benimsenmesi

Saylor, daha önce Bitcoin’in bir Doğu teknolojisi olarak görüldüğünü ancak gelinen konumda Avrupa’nın ve Amerika’nın adımlarıyla Bitcoin’in daha çok batılaşacağını belirtiyor. Bununla birlikte Saylor, küresel çapta benimsenmenin de giderek artacağını ve BTC’nin artık dünyanın rezerv para birimi olarak doların yerini alacağını sözlerine ekliyor.

Bitcoin’in ivmesinin hızla arttığı net bir şekilde görülebiliyor. Pek çok kişi de düzenlemeler konusunda endişe duyuyor. Ancak Saylor, bu kaygıların yersiz olduğunu ve blockchainin sağlam bir yapıya sahip olduğunu belirtiyor. Öte yandan Saylor, Bitcoin’in tüm küreselde benimsenmesinin hızı ve keskinliği hakkında net bir yorum yapılamayacağını ancak olumlu gelişmelerin de uzakta olmadığını öngördüğünü belirtiyor. Saylor, Bitcoin’i enflasyondan korunmak ve ticari şirketlerin çıkarlarını korumak için bir güvenli liman olarak gördüğünü de bildiriyor.

Read Entire Article