Bitcoin (BTC), Güne Yükseliş ile Başladı: Kripto Para Piyasasında Son Durum!

2 years ago 90

 Bitcoin (BTC) ve Altcoin'lerde Son Durum

Güne yükseliş ile başlayan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son 24 saatte ortalama %0,50'lik gibi düşük oranlı bir değer artışı kaydederek 23.000 dolardan işlem görmeye başladı. Çoğu altcoin, son günlerdeki düşüş eğiliminin ardından yeniden yükselişe geçti. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise %1,2'lik bir artış ile 1,11 trilyon dolara ulaştı.

Bitcoin (BTC), Güne Yükseliş ile Başladı

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son günlerdeki düşüş eğiliminin ardından güne yükseliş ile başladı ve kaydettiği son değer artışları ile birlikte 23.000 dolardan işlem görmeye başladı. Çoğu altcoin, yönünü yeniden yukarı çevirdi. Ethereum (ETH), 1.640 dolar seviyelerini aştı ve kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise %1,2'lik artış ile 1,11 trilyon dolara ulaştı. Ancak Solana (SOL), piyasadaki yükseliş eğilimine karşın ağda yaşanan güvenlik sorunları nedeni ile günün erken saatlerinde düşüşe geçti ve son 24 saatte yaklaşık %4'lük bir değer kaybı kaydederek 39 dolar seviyelerine geriledi. Coinglass verilerine göre ise kripto para piyasasında, son 24 saatte ortalama 170 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Solana (SOL) haricinde piyasadaki çoğu kripto para birimi, güne yükselişe ile başladı. Kaydettikleri son fiyat hareketleri ile birlikte Binance Coin (BNB) 287 dolar, XRP 0,37 dolar, Cardano (ADA) 0,50 dolar, Solana (SOL) 39 dolar ve Polkadot (DOT) 8,03 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Öte yandan Lido DAO (LDO), Synthetix (SNX) ve ApeCoin (APE) ise CoinMarketCap verilerine göre piyasa değeri en yüksek ilk 100 kripto para birimi arasında, son 24 saatte en yüksek oranlı değer artışı kaydeden ilk üç kripto para birimi oldu.

Read Entire Article