Bitcoin (BTC), Kritik Fiyat Seviyelerine Geriledi: Kripto Para Piyasasında Son Durum!

2 years ago 91

Yeni haftaya düşüş yönlü bir ivme ile başlayan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), dün akşam saatlerinde değer kayıplarına hız kazandırdı ve 20.700 dolar seviyelerine geriledi. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, Bitcoin'deki değer kayıpları ile birlikte son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde düşük oranlı değer kayıpları kaydetmeye başladı. Ethereum (ETH), kaydettiği %2,15'lik değer kayıplarının ardından 1.188 dolar seviyelerinden işlem görmeye başlarken, kripto para piyasasının toplam değeri ise 973 milyar dolara geriledi. Öte yandan Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatte ortalama 150 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bitcoin (BTC), Kritik Fiyat Seviyelerine Geriledi

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), yeni haftaya düşüş yönlü bir ivme ile başladı ve dün öğlen akşam saatlerinden bu yana değer kayıplarına hız kazandırdı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, Bitcoin'in 20.700 dolar seviyelerine gerilemesi ile birlikte de son 24 saatte çeşitli oranlarda değer kayıpları kaydetti. Ethereum (ETH), kaydettiği son düşüş yönlü fiyat hareketlerinin ardından 1.188 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para piyasasının toplam değeri ise 973 milyar dolara geriledi.

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Kaydettikleri son fiyat hareketleri ile birlikte Binance Coin (BNB) 234 dolar, XRP 0,34 dolar, Cardano (ADA) 0,48 dolar, Solana (SOL) 38 dolar, Polkadot (DOT) 7,6 dolar ve Avalanche (AVAX) ise 19,3 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Öte yandan Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama 150 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Öte yandan Chiliz (CHZ), ortalama %15'lik bir değer artışı kaydederek piyasadaki düşüş eğilimine karşın yükseliş yönlü bir ivme yakaladı. Kaydettiği bu yükseliş hareketi ile birlikte CHZ, piyasa değeri en yüksek ilk 100 kripto para birimi arasında, son 24 saatte en yüksek oranlı değer artışı kaydeden kripto para birimi oldu.

Read Entire Article