Bitcoin (BTC) ve Altcoin’lerde Son Durum: Kripto Para Piyasası, Yeni Haftaya Nasıl Başladı?

2 years ago 98

Dün akşam saatlerinde 24.250 dolar seviyelerine kadar gerileyen lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), günün erken saatlerinde kaydetmeye başladığı değer artışları ile birlikte yeni haftaya yükseliş ile başladı ve yeniden 24.860 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Ancak piyasadaki çoğu kripto para birimi, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde düşük oranlı değer kayıpları kaydetti. Ethereum (ETH), kaydettiği son fiyat hareketleri ile birlikte 1.985 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, son 24 saatte %0,2'lik artış ile 1,23 trilyon dolara ulaştı.

Bitcoin (BTC), Yeni Haftaya Yükseliş ile Başladı

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), dün akşam saatlerinde 24.250 dolar seviyelerine kadar gerilemesinin ardından günün erken saatlerinden bu yana yeniden yükselişe geçti ve 24.860 dolar seviyelerine ulaştı. Ancak piyasadaki çoğu kripto para birimi, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde düşük oranlı değer kayıpları kaydetti. Kaydettiği son fiyat hareketleri ile birlikte Ethereum (ETH), 1.985 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri de 1,23 trilyon dolara ulaştı. Öte yandan piyasadaki volatilite de önemli ölçüde artış gösterdi. Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde yaklaşık olarak 250 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Kaydettikleri son fiyat hareketleri ile birlikte Binance Coin (BNB) 323 dolar, Cardano (ADA) 0,57 dolar, XRP 0,38 dolar, Solana (SOL) 46,5 dolar, Polkadot (DOT) 9,2 dolar, Avalanche (AVAX) 29 dolar ve Polygon (MATIC) ise 1 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Ayrıca Shiba Inu (SHIB), Unus Sed Leo (LEO), Dogecoin (DOGE), STEPN (GMT) ve Holo (HOT) da CoinMarketCap verilerine göre piyasa değeri en yüksek ilk 100 kripto para birimi arasında, son 24 saatte en yüksek oranlı değer artışı kaydeden kripto varlıklar oldu.

Read Entire Article