Bitcoin (BTC), Yakın Vadede Yeni Bir Ralli Başlatabilecek mi? Analist, Kritik Seviyelere İşaret Etti!

2 years ago 85

Fed Faiz Kararı Sonrası Piyasa Yükselişte! Bitcoin (BTC) ve Altcoin'lerde Son Durum Ne?

Sosyal medyada "Smart Contracter" kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, piyasadaki son duruma ilişkin düşüncelerini paylaştı ve Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) adına güncel teknik görünümü değerlendirdi. Analist, kripto para piyasasının ilerleyen haftalarda yeniden yükseliş yönlü bir ivme yakalayabileceğine yönelik düşüncelerini paylaştı.

Analist, Güncel Teknik Görünümü Değerlendirdi

Twitter hesabından kripto para piyasasındaki son durumu değerlendiren analist, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) adına kısa vadeli kritik seviyelere dikkat çekti. Analist, ETH'nin 0.618 Fibonacci seviyesinin üzerinde kalmayı başarması ile birlikte yeni bir yükseliş hareketi başlatabileceğini ve bu yükselişin 1.400 dolar seviyelerine kadar devam edebileceğini savundu. Öte yandan lider kripto para birimi Bitcoin adına kritik seviyelere işaret eden analist, güncel teknik görünümün yükseliş sinyalleri verdiğine yönelik düşüncelerini paylaştı. Analist, yakın vadede güçlü bir ralli beklentisi olmasa da Bitcoin'in ilerleyen haftalarda 24.000 dolar seviyelerine varan bir yükseliş hareketi başlatabileceğini ifade etti.

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Bitcoin (BTC), son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde kaydettiği değer kayıpları ile birlikte 20.178 dolar seviyelerine geriledi. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, düşüş yönlü fiyat hareketlerine hız kazandırdı. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer kayıplarının ardından 1.140 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, 943 milyar dolara geriledi. Öte yandan Coinglass verilerine göre ise kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama 182 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article