Bitcoin (BTC), Yeniden Kritik Seviyelere Geriledi: Kripto Para Piyasasında Son Durum Ne?

1 year ago 64

Hafta içerisinde düşüş yönlü bir ivme yakalayan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), dün akşam saatlerinden bu yana da değer kayıplarına hız kazandırdı ve 27.250 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, son günlerde yeniden düşüşe geçti. Kripto endüstrisinin toplam piyasa değeri, CoinMarketCap'in (CMC) güncel verilerine göre 1,15 trilyon dolar seviyesine geriledi. Öte yandan piyasadaki yüksek volatilitenin etkisiyle son 24 saatte ortalama 160 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bitcoin'deki Değer Kayıpları Hız Kazanıyor

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), hafta içinden bu yana düşüş yönlü bir ivme yakaladı ve son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde de %3'e yakın bir değer kaybı kaydederek 27.250 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para piyasası, son günlerde güçlü bir düşüş ivmesi yakaladı ve piyasadaki çoğu kripto para birimi bu süreçte değer kayıplarına hız kazandırdı. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer kayıplarının ardından 1850 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto endüstrisinin toplam piyasa değeri, CMC verilerine göre 1,15 trilyon dolar seviyesine geriledi.

Kripto Para Piyasasında Son Durum

Kripto para piyasasındaki volatlilite de gün içerisinde önemli ölçüde artış gösterdi. Coinglass'ın güncel verilerine göre son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama 160 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu. Piyasadaki düşüş eğiliminin de etkisiyle gün içinde çoğu kripto para birimi değer kayıplarına hız kazandırdı. Conflux (CFX), OKB (OKB), Synthetix (SNX), Aptos (APT), THORChain (RUNE), Fantom (FTM), dYdX (DYDX) ve Optimism (OP) ise güncel CMC verilerine göre piyasa değeri en yüksek 100 kripto para birimi arasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde en yüksek oranlarda değer kayıpları kaydeden kripto para birimleri oldu.

Read Entire Article