Bitcoin’de 100.000 Dolar Seviyeleri Adına Bu Gelişmeler Kritik: Eski Beyaz Saray Yetkilisinden Açıklamalar!

2 years ago 125

SkyBridge Capital’in kurucusu ve aynı zamanda eski Beyaz Saray İletişim Direktörü Anthony Scaramucci, güncel makroekonomik faktörlerin, Bitcoin‘de yüksek oranlı değer artışlarını tetikleyebileceğini ve BTC‘nin ilerleyen 6 ay içerisinde altı haneli fiyat seviyelerine ulaşmasına neden olan bir yükseliş hareketi başlatabileceğini söyledi.

SkyBridge Capital’in Kurucusu, Güncel Gelişmeleri Değerlendirdi

Yakın tarihli bir röportajında Scaramucci, Rusya-Ukrayna savaşının, Batı’nın Rusya’ya yönelik getirdiği çeşitli yaptırımlar dolayısıyla fazla uzun süreceğini düşünmediğini dile getirdi. Scaramucci, bölgedeki gerilimin kısa bir süre içerisinde biteceği yönündeki düşünceleri nedeniyle de Rusya-Ukrayna savaşının küresel ekonomiye uzun vadede çok ciddi bir etkisi olmayacağını savundu. Ek olarak Scaramucci, savaşın devam etmesi durumda dahi süreç içerisinde bu durumun piyasalardaki etkisinin “daha az yıkıcı” hale geleceğini ifade etti. SkyBridge Capital’in kurucusu ve aynı zamanda eski Beyaz Saray İletişim Direktörü Anthony Scaramucci, ABD’deki mevcut enflasyona ve güncel jeopolitik gelişmelere dikkat çekerek güncel gelişmelerin, Bitcoin‘de yüksek oranlı değer artışlarını tetikleyebileceğini söyledi.

Bitcoin, İlerleyen Dönemlerde Nasıl Bir Fiyat Performansı Sergileyecek?

Lider kripto para birimi Bitcoin’in ilerleyen dönemlerdeki büyüme potansiyeli nedeniyle yatırımcıları kendine çekmeyi başardığını ifade eden Scaramucci, 2025 yılına kadar tahmini olarak bir milyardan fazla cüzdanın BTC tutacağını iddia etti. Anthony Scaramucci, Bitcoin’i “erken dönem benimsenen teknolojik bir varlık” olarak tanımladı:

“Bitcoin’i şu anki durumunda, erken benimsenen bir teknolojik varlık olarak görüyorum. Bitcoin’in sadece El Salvador’da değil, aynı zamanda birçok Latin Amerika ülkesi de dahil olmak üzere diğer ülkelerde de süreç içerisinde yasal para birimi olarak kabul edileceğini düşünüyorum.”

Ayrıca Scaramucci, lider kripto para biriminin benimsenme oranındaki bu artışın, Bitcoin‘in ilerleyen 12 ila 18 ay içerisinde 100.000 dolar fiyat seviyelerine ulaşmasına neden olan yükseliş hareketleri başlatmasına önemli ölçüde etki edebileceğini savundu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article