Bitcoin’de (BTC) Tehlike Çanları Çalıyor! Ünlü Analist, Sıradaki Seviyeleri Açıkladı

2 years ago 141
Bitcoin'de (BTC) Tehlike Çanları Çalıyor! Ünlü Analist, Sıradaki Seviyeleri Açıkladı

Önde gelen kripto para analisti Michaël van de Poppe, lider kripto para birimi Bitcoin‘de (BTC) Perşembe günü sert bir düşüş yaşanmasının ardından bir sonraki olası adımları takipçileri ile paylaştı.

Michaël van de Poppe, Bitcoin İçin Olası Senaryoyu Açıkladı

Yeni bir strateji oturumunda kripto para piyasasındaki son durumu değerlendiren Michael Van de Poppe, 165.000 YouTube abonesine, hisse senedi endekslerinin keskin düşüşler kaydetmesinin ardından Perşembe günü lider kripto para birimi Bitcoin‘in “birkaç destek seviyesinde çarptığını” dile getirdi.

Ünlü analist yaptığı açıklamaların devamında ise şu ifadelere yer verdi;

Hareketin kendisinin çok dürtüsel olduğu aşikar. Ve genellikle 37.000 dolar seviyesinin altında likidite alındı.

Van de Poppe ayrıca 5 Mayıs’taki düzeltme hareketinin, Bitcoin’in 56.000 dolardan 42.000 dolara düştüğü Aralık ayından bu yana iki saatlik grafikte en yüksek hacim artışını kaydettiğinin altını çizdi.

Piyasa değeri bakımından dünyanın en büyük kripto para birimi olan Bitcoin (BTC), içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla son 24 saatte %3.66 düşüşle 34.659 dolardan işlem görüyor. Piyasa değerine göre en üst sıradaki kripto varlığı, geçtiğimiz hafta %8.5’ten fazla ve son 30 günde yaklaşık %17 düştü.

30.000 Dolar Gelecek Mi?

Van de Poppe, yeniden yukarı yönlü bir hareket için Bitcoin‘in 37.500 doları geri kazanması gerektiğinin altını çizdi. Ünlü analist ayrıca, Bitcoin’in 37.500 dolar seviyesinin toparlanmasının 40.500 dolara kadar bir ralliye ilham verebileceğini söyledi.

Ancak Van de Poppe, tüm bu senaryoların yanında Bitcoin için kötü durum senaryosunu da dile getirdi. Analist, olası bir düşüş durumunda Bitcoin için beklenen seviyeleri şu şekilde açıkladı;

İzlediğim üç seviye, 36.300 dolar, 34.800 dolar seviyeleri ve 32.000 dolar civarındaki bölge ve oraya ulaşırsa, muhtemelen 30.000 dolardaki günlük bloğu aşarız.

Lider kripto para birim, Bitcoin (BTC) şu anda 2021 Kasım ayının başlarında ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık %47.7 düştü.

Read Entire Article