Bitcoin’de Milyon Dolarlık Operasyon! Her Şey Sil Baştan Mı Başlıyor? Bu Yatırım Ne Anlama Gelecek?

1 year ago 68

Nasdaq listesinde yer alan kripto para madencilik şirketi Stronghold Digital Mining (SDIG), 10 milyon dolarlık özel sermaye finansmanı yoluyla Bitcoin madencilik makineleri satın almayı planlıyor. Bitcoin madencilik şirketi, üretimi artırmak ve yeni madencilik makinelerini tanıtmak için milyonlarca değerinde madenci satın almayı planlıyor. SDIG hisse senedi fiyatı piyasa öncesi saatlerde yaklaşık %4 yükseliyor.

Dijital Madencilik Milyonlarca Değerinde Madenci Satın Alacak

Strong Digital Mining, kurumsal yatırımcılarla 9 milyon A Sınıfı hisse satmak ve Stronghold CEO'su Greg Beard ile Bitcoin madencilerini satın almak için özel yerleştirme kapsamında 1 milyon A Sınıfı hisse satmak üzere bir menkul kıymet satın alma anlaşması imzaladı.

Ayrıca Şirket, 21 Nisan'da yapılan basın açıklamasına göre, Alıcılara hisse başına 1,10 dolar ilk kullanım fiyatı ile toplam 10 milyon A Sınıfı hisse satın almak için varant ihraç edecek. Yapılan açıklama ise şu şekilde oldu:

Özel Plasman'dan elde edilecek brüt gelirin, teklif masrafları düşülmeden önce 10 milyon dolar olması ve ek Bitcoin madencileri satın almak için kullanılması bekleniyor. Özel Plasmanın kapanışının 21 Nisan 2023 tarihinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Şirket Riskleri Göze Aldı

Strong Digital Mining'in, menkul kıymetlerin satışı için tescilden 30 gün sonrasına kadar hisse senedi ihraç etmesi ve 6 aylık bir süre boyunca değişken oranlı işlemler gerçekleştirmesi kısıtlandı.

Strong Digital Mining'in (SDIG) hisse senedi fiyatı piyasa öncesi saatlerde %4'ün üzerinde artış gösterdi. SDIG hisseleri Perşembe günü %5'in üzerinde düşüşle 1 dolara geriledi. Bitcoin fiyatının 30.000 doların üzerine çıkmasıyla SDIG hisse fiyatı bu yıl %132 artış gösterdi.

Aralık çeyreği geliri piyasa tahminlerini %15,59 oranında aştı ve Eylül çeyreğine kıyasla zarar azaldı. Bitcoin fiyatı Yazının yazıldığı sırada son 24 saatte %3 düşüşle 28.189 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek seviyeleri sırasıyla 27.855 dolar ve 28.906 dolar oldu.

Read Entire Article