Bitcoin Değil Ama Bu 5 Altcoin Uçtu! İşte Grafikleriyle Fiyatı Kanatlanan 5 Kripto Para

1 year ago 53
Okuma Süresi: 4 Dakika

Altcoin terimi Bitcoin (BTC) dışındaki kripto para birimlerini ifade eder. Bu yükselişteki altcoinler, bu hafta en büyük kazanç sağlayanlar olarak kripto haberlerini ve kripto para piyasası spot ışıklarını çaldı:

OKB (OKB) Fiyat Analizi

OKB fiyatı Haziran 2022’den bu yana yukarı yönlü bir hareket içinde. Artış, 18 Şubat’ta 58,85 dolar ile yeni bir yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Kısa bir düşüşün ardından, fiyat 14 Nisan’da simetrik bir üçgenden çıktı. OKB’nin şu anda yukarı yönlü bir hareketin beşinci ve son dalgasında olması mümkün olabilir. Eğer öyleyse, 72,23 dolar civarında bir zirveye ulaşabilir.

Bir trendin yönünü belirlemek için teknik analistler, tekrar eden uzun vadeli fiyat modellerini ve yatırımcı psikolojisini incelemeyi içeren Elliott Dalga teorisini kullanır. Ancak, fiyat birinci dalganın en yüksek seviyesi olan 23 doların (kırmızı çizgi) altına düşerse, yükseliş sayımı geçersiz olur ve 14 dolara düşebilir. Bunun nedeni, Elliott Dalga kurallarının dördüncü dalganın birinci dalga ile çakışamayacağını belirtmesidir.

Render Token (RNDR) Fiyat Analizi

RNDR fiyatı, 20 Nisan’da yıllık en yüksek seviyesi olan 2,19 dolara ulaştığından beri düştü. Aynı gün, uzun bir üst fitil oluşturdu. Bu tür fitiller, alıcıların fiyatı sürdüremediği anlamına geldiğinden satış baskısının işaretleri olarak kabul edilir. Aksine, satıcılar devraldı ve fitili oluşturarak aşağı itti.

Düşüş devam ederse, dijital varlık en yakın destek olan 1,70 dolara kadar düşebilir. Öte yandan, momentum geri dönerse, RNDR önceki en yüksek seviyesi olan 2,19 dolara yükselebilir.

Casper (CSPR) Fiyatında Son Durum

RNDR’ye benzer şekilde CSPR fiyatı da 16 Nisan’da yılın en yüksek seviyesi olan 0,060 dolara ulaştığından beri düştü. Şu anda fiyat 0,049 dolarlık yatay destek alanının içinde işlem görüyor. Yatay direnç seviyeleri kırıldığında, fiyat onları tekrar test ettiğinde destek sağlamaları beklenir. Bu, 0,049 dolarlık alan için geçerlidir.

CSPR fiyatı sıçrarsa, tekrar 0,060 dolar alanına hareket edebilir. Ancak, düşerse 0,037 dolara kadar bir düşüş izleyebilir.

Injective (INJ) Fiyat Grafiği Ve Son Durum

INJ fiyatı, yılın başından bu yana yükseliş gösteren bir altcoin oldu. Bu süre zarfında, yükselen bir paralel kanal içinde artış gösterdi. Bu tür kanallar fiyat hareketlerini içerdiğinde, belirleyici bir hareket onu modelin dışına çıkarmadan önce fiyat direnç ve destek çizgilerinde birçok kez sıçrar.

INJ durumunda, kanalın direnç çizgisi 17 Nisan’da fiyatı reddetti (kırmızı simge). Düşüş devam ederse, INJ 6 dolara kadar düşebilir. Ancak, fiyat yeniden yükselirse, kanalın direnç çizgisine tekrar 12$’dan ulaşabilir.

Ziliqa (ZIL) Fiyat Grafiği

ZIL fiyatı, 19 Nisan’da 0,035 dolarlık yatay direnç alanı tarafından reddedildiğinden beri düştü (kırmızı simge). Bu alan, daha önce Eylül 2022’den bu yana direnç görevi gördüğü için çok önemli. Aşağı yönlü hareket devam ederse ZIL 0,026 dolara kadar düşebilir. Ancak, fiyat kırılırsa 0,045 dolara ulaşabilir.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article