Bitcoin’deki Çöküşleri Bilen Analist Son Tahminini Açıkladı

2 years ago 95

Bitcoin'deki çöküşleri bilmesiyle tanınan ve yakından takip edilen anonim kripto para analisti Dave the Wave, BTC'nin önümüzdeki yıllarda katlanarak yükseldiğinin görüleceğini iddia etti ve kısa vadeli fiyat hedefini verdi.

Yüzde 1100'ün Üzerinde Yükseliş

Kripto para analisti Dave the Wave, 115 binden fazla Twitter takipçisine logaritmik büyüme eğrisi (LGC) modeline dayanarak, Bitcoin'in önümüzdeki dört yıl içinde potansiyel olarak yüzde bin 100'ün üzerinde bir yükseliş kaydedebileceğini söyledi.

Böyle bir şeyin olmayacağını kim söyleyebilir? Bu grafikteki ana fikir, LGC'yi kesen çok yıllı trend çizgisinin bir *ortalama* fiyat işlevi görmesidir.

Grafiğe bakıldığında kripto para analistinin 2026 yılına kadar 260 bin dolara kadar sürdürülebilir bir Bitcoin rallisi öngördüğü görülüyor. Dave the Wave, Bitcoin'in 2021'in Mayındaki çöküşü bilmesinin yanı sıra, en büyük kripto paranın yaklaşık 43 bin dolardan işlem gördüğü bu yılın Nisan ayında BTC'de bir kapitülasyonun (teslimiyet) gelebileceğini ve fiyatın yaklaşık 25 bin dolara gerileyeceğini iddia etmişti. Analist, her iki tahmininde de LGC modeline güvenerek yorum yaptı.

Dave the Wave, LGC'nin 2018'den beri BTC'de tepeleri ve dipleri doğru bir şekilde tahmin ettiğinin altını çizerek şunları söyledi:

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, 2018'de ilk çalışmaya başladığında muhafazakar olduğu düşünülüyordu. Bu fiyat, birkaç yıldır bu eğrilerin yüksekliğini ve derinliğini takip ediyor ve onu daha az şaşırtıcı kılıyor. Belki de bazıları için hala istenmeyen bir durum.

Bitcoin'de Kısa Vadeli Hedef 25 Bin Dolar

Analist, Bitcoin hakkındaki kısa vadeli görünümüne gelince, BTC'nin 25 bin dolar hedefine ulaşmaya hazırlandığını belirterek, "Bitcoin, yatırımcılar için uzun vadeli alım bölgesinde. Kısa vadede tekniğe göre hedef 25 bin dolar." ifadelerini kullandı.

Read Entire Article