Bitcoin’deki Yükseliş, Yakın Vadede Kalıcı Olabilecek mi? Analistten Kripto Para Yatırımcılarına Uyarı!

2 years ago 77

Sosyal medyada "CryptoCapo" kullanıcı ismi ile bilinen kripto para analisti, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarında piyasadaki son duruma ilişkin düşüncelerini paylaştı ve güncel teknik görünümü değerlendirdi. Analist, kripto para piyasasındaki yükselişin yakın vadede kalıcı olamayabileceğini ve piyasadaki satış baskısının bir süre daha devam edebileceğini öne sürdü.

Analistten Kripto Para Yatırımcılarına Uyarı

Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarında kripto para piyasasındaki son duruma ilişkin düşüncelerini paylaşan analist, güncel teknik görünümü değerlendirdi ve kripto para yatırımcılarını uyardı. Analist, güncel teknik görünümün düşüş yönlü sinyaller verdiğini ve kripto para piyasasındaki son yükselişin yakın vadede kalıcı olamayabileceğini savundu. Kripto para piyasasındaki düşüş ivmesinin bir süre daha devam edebileceğini ifade eden analist, piyasada satıcıların alıcılara göre daha baskın taraf olduğunu ve satış baskısının ilerleyen aylarda da devam edebileceğini öne sürdü.

Kripto Para Piyasası Yükselişte

Bitcoin (BTC), son 24 saatte ortalama %7'lik bir değer artışı kaydederek 24.000 dolar seviyelerine yaklaştı. Kripto para piyasası yükseliş yönlü bir ivme yakaladı. Çoğu kripto para birimi, Bitcoin'deki yükselişin de etkisiyle değer artışlarına hız kazandırdı. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer artışları ile birlikte 1.560 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise 1,1 trilyon dolara ulaştı. Öte yandan piyasadaki volatilite de önemli ölçüde artış gösterdi. Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama 266 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article