Bitcoin, Ethereum ve Bu Altcoinde Ralli Bekliyor!

2 years ago 92
Okuma Süresi: 2 Dakika

Yarım milyon abonesine kripto para piyasalarındaki beklentilerini paylaşan popüler analist 3 kripto parada toparlanma sinyali verdi. Bitcoin ve Ethereum’un kısa vadede toparlanabileceğini söyleyen analist, sürpriz bir altcoini de takipçileriyle paylaştı. Peki bu altcoin hangisi ve kritik fiyat hedefleri hangi bölgeler?

Bitcoin (BTC)

Kaleo takma adını kullanan analist 509.000 Twitter takipçisine Bitcoin‘in şu anda hisse senedi piyasalarındaki satış baskısından büyük ölçüde etkilendiğini söylüyor. Kaleo, Bitcoin’in aralığından yaklaşık 38.000 dolar seviyesine, mevcut fiyatlardan kabaca %20’lik bir ralliye çıkmadan önce yatay hareketine devam etmesini beklediğini söyledi.

Bitcoin bugün birkaç kez 30.500 doları aştı ve yazı hazırlandığı sırada 30.140 dolardan alıcı buluyor. Michael Poppe ise Bitcoin’in 30.300 doların üzerinde tutunduğu senaryoda 31.100 dolara kadar bir hareket gelmesini bekliyor.

Ethereum ve BNB

Kaleo ayrıca Ethereum’un önümüzdeki haftalarda bir yükseliş hareketi başlatacağını söylüyor. Ethereum için %26’lık bir ralliye işaret eden analist kısa süre içinde 2.600 dolarlı seviyelerin görülebileceğine inanıyor. ETH şu anda 2.057 dolardan işlem görüyor. Kıdemli kripto para analisti ayrıca, kripto borsası Binance’e güç sağlayan BNB için de bazı tahminler paylaştı.

Kaleo, Binance Coin/Bitcoin çiftinin (BNB/BTC) önümüzdeki aylarda tüm zamanların en yüksek seviyesini göreceğini söyledi.

“BNB/BTC, bu yaz sonunda tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmak istiyor gibi görünüyor. Düşen piyasalarda oldukça etkileyici bir güç”.

BNB yazı hazırlandığı sırada 318 dolardan alıcı buluyor. ABD borsaları 16:30’da pozitif açıldı ve DXY güne düşüşle başladı. 105’e dayanan ABD doları endeksi yazı hazırlandığı sırada 102 seviyesine gevşedi. Dolar 6 popüler para birimine karşı değer kaybediyor. Bugün yaşanan yükselişin DXY ile direkt bağlantısı var. Dolar endeksinin 100’ün altına düşmesiyle birlikte Bitcoin ve popüler kripto paraların korkuyu azaltmak için çift haneli ralliler başlattığını görebiliriz.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article