Bitcoin’i Unutun! Analist, Ağustos’ta Yatırımcısını Mest Edecek 3 Altcoin’i Paylaştı

2 years ago 89

Bitcoin (BTC) yerinde sayarken, önde gelen altcoin projeleri ortaklıklar, yakımlar ve güncellemeleri ile piyasaya meydan okuyor.

Flux (FLUX), Yatırımcının Odak Noktası Oldu

İnvezz analitlerinden Mirko trajcevski'ye göre Flux (FLUX), Chiliz (CHZ ve Injective (INJ), Ağustos ayında satın alabileceğiniz en iyi kripto para birimleri arısında yer alıyor. Web 3.0 projelerine artan ilginin ortasında, bulut altyapısı projesi Flux son zamanlarda odak noktası oldu. Flux projesi, Ethereum ekossiteminde faaliyet gösteren ölçeklenebilir merkeziyetsiz bulut altyapısının yeni nesil projeleri arasında yer alıyor. Flux, birlikte çalışabilir, merkeziyetsğz, AWS benzeri bir geliştirme ortamı sunan,  işlevsel bir merkeziyetsiz bilgi işlem hizmetleri ve blok zinciri çözümleri sunuyor. Proje, Amazon Web Services (AWS) ve Google Cloud gibi bulut altyapısı sağlayıcılarına merkeziyetsiz bir alternatif olarak piyasaya sürüldü. Ethereum'un Birleştirme güncellemesi sonrasında farklı bir kripto para madenciliğine geçmeyi hedefleyenler Flux'a yöneliyor..

Analistinden listesindeki diğer bir altcoin Chiliz (CHZ) ekossitem spor endüstrisinin önde gelen blok zinciri sağlayıcısı Socios.com'un İtalya'da yasal izin alması nedeniyle bu hafta ivme kazandı. Injective (INJ), ise gelişmiş Web3 finansmanı için 40.000.000 dolar topladı. Bu gelişme, projeye yönelik ilgiyi artırdı.  Flux, an itibariyle 1.034 dolardan işlem görüyor. FLUX,  tüm zamanların en yüksek seviyesine 3 Ocak 2022'de 3.33  dolar  ile  ulaştı. Bir önceki ay boyunca performansını gözden geçirdiğimizde, FLUX'un en düşük değer noktasının 13 Temmuz'da 0,3991 dolar olduğunu görebiliriz. Bununla birlikte, en yüksek değer noktası 31 Temmuz'da 0,5826 dolardı. Burada, %46 değerinde bir artış görebiliriz. Analiste göre,  FLUX k Ağustos sonuna kadar 1,5 dolara ulaşabilir.

Chiliz (CHZ) ve Injective (INJ), Bu Seviyeye Ulaşabilir

Bu haftanın en çok kazandıran kripto para birimi olan Chiliz, an itibariyle 0,2235 dolardan işlem görüyor. CHZ, tüm zamanların en yüksek seviyesine 13 Mart 2021'de 0,878633 ile ulaştı. Altcoin'in bir önceki aydaki performansını gözden geçirdiğimizde, en düşük değer noktasının 2 Temmuz'da 0,09379 dolar olduğunu görebiliriz. En yüksek noktası ise 29 Temmuz'da 0.135 dolardı. Burada, %44 değerinde bir artış olduğunu görebiliriz. Tüm bunlar dikkate alındığında, Ağustos 2022'nin sonunda 0,4 dolara çıkabileceği için CHZ, yatırım yapmak için iyi bir seçenek olabilir.

 Injective, an itibariyle 1.908 dolardan işlem görüyor.  INJ, tüm zamanların en yüksek seviyesine 30 Nisan 2021'de 24.89 dolar ile ulaştı. INJ'nin Temmuz ayındaki  performansına baktığımızda, en düşük değer noktasının 13 Temmuz'da 1.1388 dolar olduğunu görebiliriz. Bununla birlikte, en yüksek değer noktası 30 Temmuz'da 1.5287 dolardı. Bu, %34'lük bir artış anlamına geliyor.  Analiste göre, tüm bunlara dayanarak, INJ'nin Ağustos sonuna kadar 2,5 dolara ulaşmasını bekleyebiliriz.

Read Entire Article