Bitcoin İçin Yükseliş Kapıda Olabilir! İşte Ünlü Uygulamanın Verileri!

2 years ago 94

Son birkaç gün içinde Bitcoin fiyatındaki ani yükselişle birlikte, bir sonraki büyük fiyat hareketiyle ilgili spekülasyonlar sürüyor. Bununla birlikte, kurumsal yatırımcılar ve büyük Bitcoin balinaları, piyasa belirsizliğinin ortasında net planlara sahip görünüyor. Bu yönü işaret etmek ve büyük yatırımcıların ruh halini değerlendirmek için kullanılabilecek önemli bir gösterge olan Coinbase Premium bulunmakta.

Coinbase Premium Sonunda Olumlu

Crypto Quant'tan gelen veriler, nihayet piyasaya satış baskısından kurtulmanın mümkün olabileceğinin sinyalini veriyor. Maartunn'a göre, Coinbase premium uzun bir aradan sonra yakın zamanda yeşile döndü. Veriler, büyük balinalardan Bitcoin satın almaya açıkça ilgi olduğunu gösteriyor. Coinbase premium göstergesinin sürekli olarak yeşil olduğu son zaman, Mayıs ayının başlarındaydı.

Uzun bir süre boyunca Coinbase premium negatifti. ABD'nin yüksek net değeri ve kurumsal yatırımcıların Bitcoin'leri boşalttığına dair net bir sinyal veriyordu.

Son trend, satış baskısının nihayet azaldığı hissinin de altını çiziyor olabilir. Coinbase premiumun sıfır seviyelerinin üzerine çıkmasıyla birlikte, çoğu satışın sona erdiği sinyalleri veriyor. Bu arada analistler, satış baskısının yavaşlamasının sadece Bitcoin balinaları için değil, aynı zamanda kripto piyasası için de iyi olduğunu düşünüyor. Azaltılmış satış baskısı, aslında piyasa için çok iyi olan daha yüksek fiyatlara fırsatlar veriyor olabilir.

Yükselişte Balina Birikimi

Bitcoin bakiye dağıtım adreslerine ilişkin verilere bakıldığında, eğilim açıkça büyük balinaların varlıklarını artırdığını gösteriyor. Bununla birlikte, daha küçük oyuncular hala satış çılgınlığında veya henüz Bitcoin satın almayı seçmiyor gibi görünüyor. 10.000 Bitcoin'in altında olan adreslerin sayısı son zamanlarda varlıklarını azalttı. 10.000'den fazla BTC'ye sahip olan bu adresler açıkça daha fazla Bitcoin biriktiriyor.

Bu arada, Bitcoin sadece bir hafta içinde yaklaşık 4.000 dolar arttı. Fiyat takipçisi CoinMarketCap'e göre, Bitcoin fiyatı son 24 saatte %1.73 artışla 23.800 dolar oldu. Haftalık bazda, kripto para birimi %20,39 gibi şaşırtıcı bir miktarda değer kazandı.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article