Bitcoin’in Her Adımını Bilen Analist Bu 3 Altcoin’in Yatırımcısını Uyardı: Dahası Var

1 year ago 69

Yaptığı analizleri dikkatle takip edilen kripto para analisti ve trader'ı Jason Pizzino, popüler altcoin'lerden Polygon (MATIC), Solana (SOL) ve Cardano (ADA) hakkında görüşlerini güncelledi.

MATIC'te Bu Seviyelere Dikkat

Kripto para analisti Jason Pizzino, yeni bir video güncellemesinde 275 binden fazla YouTube abonesine, Blockchain ölçeklendirme çözümü Polygon'un yüksek bir zaman dilimi destek seviyesinin altına düşmesi halinde mevcut fiyatı olan 0,798 dolardan yüzde 30'dan fazla düşüşebileceğini söyledi:

MATIC, 0,70 dolar ila 1,00 dolar arasında nispeten iyi dayanıyor. Ancak şimdi haftalık grafikte MATIC'te alt tepelerin oluşmasıyla hafif bir kırılım yaşamaya başlıyoruz. Ve muhtemelen 0,70 dolar seviyesinin altında bazı stoplar ayarlıyor olurdum, çünkü bu bizi 0,57 dolarlık bu zirvelere geri çekebilir ve potansiyel olarak 0,30 ila 0,40 dolar civarındaki bazı dip seviyeleri test edebiliriz. Ama her seferinde bir adım. Bu düşük seviyeler burada kırılırsa, muhtemelen MATIC'te 0,50'lerin ortalarından 0,60 dolar seviyesine doğru geri dönecektir.

Solana'daki Düşüşün Devam Etmesini Bekliyor

MATIC'in ardından Solana'ya geçen kripto para analisti, Ethereum (ETH) rakibinin FTX'in çöküşünden henüz kurtulamadığını ve 8 veya 9 dolar aralığına düşebileceğini belirtti:

Solana için piyasanın burada 12 ya da 13 ya da 14 dolarda tutunabilmesi durumunda yavaş bir öğütme alanına bakıyorduk. Ancak dip seviyeyi 11 dolarda tekrar test etmeye çalışıyor gibi görünüyor. Aksi takdirde, FTX'in çöküşünden sonra oldukça hızlı bir şekilde sıçrama yapabilse, 25 dolar seviyesinin üzerinde sağlıklı bir toparlanma görülebilirdi. Ancak, yine de, bu muhtemelen geri dönecek. Bu noktada 11 doların altına düşerse muhtemelen 'HODL'er Gözyaşları' bölümüne girilecek... Şu ana kadar tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 95 ila yüzde 96 arasında bir kayıp söz konusu... Bu dip seviyelere geri dönersek, 8 ila 9 dolar arasında bir yerde, yaklaşık yüzde 97'lik bir kayıp yaşamaya başlanacak..

Cardano Yatırımcılarına Seslendi: Daha Büyük Çöküş Kapıda

Pizzino, son olarak ADA'nın destek bulmadan önce 0,20 doların hemen altına kadar düşebileceğini söyleyerek yatırımcıları uyardı:

Ben olsam 0,20 dolar bölgesine daha yakın bir yere bakardım... Bunun sonunda bir dip formasyonu oluşturup oluşturmayacağını ve ardından yukarı yönde bir kırılım olup olmayacağını görmek için bekleyeceğiz. Genel olarak bu, kripto paraların birçoğu için uzun zaman alacak. Logaritmik grafik üzerinde ayı piyasası düşüş trendini zar zor test etmeye çalıştılar ve doğrusal grafik için önceki direnç seviyelerini test etmek için bozulmaya devam ediyorlar. ADA için şu anda tam bir boşlukta oturuyoruz. Dolayısıyla, önümüzdeki haftalar ve aylar boyunca burada biraz daha fazla acı yaşanacak.

Read Entire Article