Bitcoin Tahminleri Çıktı! Şimdi Bu 2 Altcoin’in Peşinde!

1 year ago 60

2022'nin Kasım ayındaki büyük buhranın ortasında piyasaya yeniden giriş yaptığını duyuran anonim kripto para analisti DonAlt, Bitcoin (BTC) ve radarındaki 2 altcoin için ileriye dönük bir yol haritasını paylaştı.

Bitcoin İçin Paylaştığı Yol Haritası

Analizine Bitcoin ile başlayan anonim kripto para analisti DonAlt, 47 binden fazla YouTube abonesine, en büyük kripto para için yukarı yöndeki en yakın hedefin 34 bin dolar, aşağı yöndeki en yakın hedefin ise 19 bin dolar olduğunu söyledi:

Yukarı yönde çok fazla hedef var. Bence çok açgözlü olmak istemiyorsanız, aylık bazda yukarı yönde hedef 34 bin dolar. Bitcoin için tek dezavantajlı durum, 20 bin doların altında olacak günlük mum kapanışı. Böyle bir durumda 18 bin dolar veya 17 bin dolar seviyelerine kadar düşüş olabilir.

DonAlt'a göre, BTC, 20 bin 700 doların altında kaç günlük mum kapanışı yapacak olursa koyduğu 34 bin dolar hedefinin gelmesi mümkün değil:

Burası gerçekten tehlikeli bir bölge. Bu bölge altında çok fazla mum kapanışı olursa asıl tehlike o zaman başlar. Bu bölge 20 bin 700 dolar ila 19 bin 300 dolar aralığında. Bu bölgede olacak herhangi bir fiyat hareketi beni biraz tedirgin ediyor çünkü yükseliş tezimi geçersiz kılacak ya da hedefimden uzaklamış olacak.

Analistin Radarındaki 2 Altcoin

Bitcoin'in ardından radarındaki ilk altcoin olan Ethereum'a (ETH) geçen DonAlt, piyasa değerine göre en büyük ikinci kripto paranın Bitcoin karşısındaki grafiğinde (ETH/BTC) lider kripto paradan çok daha iyi performans göstermesine işaret ettiğini belirtti. DonAlt'a göre, ETH/BTC'nin en son 2018'de ulaştığı 0.12 BTC civarındaki yüksek seviyelere ulaşması, mevcut ya da bir sonraki kripto para rallisinin sonuna gelindiğinin işareti olarak kabul edilebilir:

Genel olarak, ETH/BTC'nin daha da yükseleceğini düşünüyorum, bu sadece ne zaman olacağı ile ilgili bir soru. ETH/BTC temelde en azından bu yüksek seviyelere doğru ilerliyor, yani 0,12 BTC'ye doğru. Bu sert şekilde yükselmeye çok yakın ki bence bu oldukça olası. Bence bu rallinin ya da ne zaman gerçekleşeceğine bağlı olarak bir sonraki rallinin ne zaman biteceğinin sinyali bu seviye olacak.

Ethereum'un ardından radarındaki ikinci altcoin olan Litecoin'e (LTC) dönen DonAlt, LTC için öngörüsü en az yüzde 30 yükselmesi ve ardından geri çekilmesi ve ardından bu yaz aylarında gerçekleşmesi beklenen halving (yarılanma) öncesinde daha da yükselmesi:

Eğer Litecoin 100 dolar bariyerini aşacak olursa 130, 140 dolar gibi bir seviyeye çıkar ki bu oldukça iyi olur. 130-140 doları yukarı yönde geçecek olursa 100 dolara geri dönmesini ve ardından gerçek koşuya başlamasını beklerim. Yarılanmasına yaklaştığımız için LTC özel bir anlatıya sahip.

Read Entire Article