Bitcoin ve Altcoin Milyarderi Novogratz Bir Sonraki Boğa Piyasası için Tarih Verdi ve Uyardı!

2 years ago 101

Kripto para yatırım şirketi Galaxy Digital CEO'su Mike Novogratz, kripto para piyasasının toparlanması için Federal Rezerv'in (Fed) geri adım atması gerektiğini söyledi.

Bir Sonraki Boğa Piyasası 2022 Sonunda

Austin, Teksas'taki Consensus 2022 konferansında konuşan Novogratz, Bitcoin'in (BTC), Federal Rezerv'in tepişip, ayağını frenden çekene kadar primlenemeyeceğini belirtti. Novogratz'a göre, dünyanın en büyük kripto parası, ABD'deki hisse senedi piyasalarından önce dibi görecek ve 2022'nin sonuna doğru yeni boğa piyasası döngüsüne girecek:

Umudum, dördüncü çeyreğe kadar ekonomi, Fed'in duracağımızı söylediği kadar yavaşlayacak ve ardından bir sonraki kripto para döngüsünün başladığını göreceksiniz. O zaman Bitcoin, hisse senetlerinden ayrışacak ve piyasalara öncülük edecek. ABD'de faizler yüzde 5'e doğru gidiyor, umarım kripto paralar ayrışabilir.

Novogratz, bir sonraki boğa piyasasında başarılı bir şekilde hareket etmeleri için yatırımcıları uyardı ve çok açgözlü olma dürtüsüyle savaşmaya davet etti. Ünlü milyarderin bu tavsiyesi Galaxy Digital ve diğer şirketler için de geçerli.

Kripto Para Hedge Fonları için İflas Uyarısı

Öte yandan Novogratz, 8 Haziran'da kripto paralara yatırım yapan hedge fonlarının çoğunluğunun piyasa değerindeki son düşüş nedeniyle başarısız olacağını iddia etmişti.

Milyarder, New York'taki Piper Sandler Küresel Borsalar ve Aracılık Konferansı'nda konuşurken, "Hacim düşecek, hedge fonların yeniden yapılandırılması gerekecek. Tam anlamıyla bin 900 kripto hedge fonu var. Tahminim üçte ikisi iflas edecek." ifadelerini kullanmıştı.

Novogratz'a göre, son altı ayda kripto para fiyatlarındaki sürekli düşüş, piyasanın Fed'in parasal genişlemeyi 1 Haziran itibariyle sonlandırmasına bağlanabilir.

Read Entire Article