Bitcoin ve Altcoinler Yorum! 23 Nisan Kripto Paralarda Son Durum!

1 year ago 61

Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Bitcoin fiyatı 27.600 dolardan alıcı buluyor. Tüm çocukların ve içindeki çocuğun sesini duyanların bayramı kutlu olsun. Kripto para yatırımcıları için birkaç gündür piyasalar zorlu geçiyor ve Bitcoin fiyatı 30.000 dolardan fazlasıyla uzaklaştı. Peki son durum ne?

Kripto Paralarda Son Durum

Bu hafta Çarşamba günü erken saatlerden itibaren yatırımcıların daha fazla düşüş görebileceği konusunda uyarılarda bulunmuştu. Maalesef 28.800 dolar altı kapanışla birlikte 27.500 dolara kapı aralandı ancak fiyat burada da durmadı. Bir süreliğine 27.000 dolara düşen fiyat şimdilik bir nebze toparlanmış görünüyor. Bireysel yatırımcıların daha fazla düşüş endişesiyle ivme kazanan düşüş ilk olarak hacimli satışlarla desteklenmişti. Şimdilik bu satışları anlamlandıran bir haber akışı yok. Bardağın dolu tarafına bakacak olursak insider trading kaynaklı olmayan satışlar yatırımcılara umut verebilir. Nitekim geçen sene birçok büyük olaydan önce hızlı satışlar görmüştük ve bu durum son düşüş devam ederken yatırımcıları “yine aynısı mı olacak?” şüphesine düşürdü.

Kripto paraların kümülatif değeri 1,166 trilyon dolar seviyesinde, Bitcoin hakimiyeti az da olsa gevşedi ve kral kripto para birimi 27.600 dolara yakın seyrediyor. Hafta sonu düşen hacimler dün satışları hızlandırsa da şimdilik panik sona erdi.

Yükselen/Düşen Altcoinler

Ethereum (ETH) fiyatı zorlu bir mücadelenin ardından geri kazandığı 2.000 dolar seviyesini kaybetti ve halen 1.900 doların altında bulunuyor. Son 7 günlük dönemde en büyük 100 kripto para arasından yaklaşık 18 tanesi %20’ye yakın kayıp yaşadı. Son 24 saatte ise kayıpların bir kısmı geri alınmıştı. Kısa vadeli Bitcoin sahipleri kar satışları yaptıkça altcoinlerdeki erime arttı. Haftanın en fazla değer kaybeden altcoinleri şunlar oldu;

  • CFX -23%
  • FXS -22%
  • AGIX -19%
  • IMX -19%
  • APT -18%
  • ALGO -18%
  • KAVA, GRT, NEO, LDO -17%

Yine de bazı istisnalar vardı. Örneğin Zilliqa (ZIL) haftalıkta %10 kazanç elde ederek son 7 günün en büyük 100 kripto para arasında yıldızı oldu. Bitcoin fiyatının şimdilik 27.500 doları koruması pozitif, ilerleyen saatlerde bu bölgenin durumu yeni haftaya dair bize daha fazla fikir verecek.

Read Entire Article