Bitcoin ve Altcoinlerde Endişe Hakim! Fiyatlar Neden Düşüyor?

2 years ago 94

Küresel kripto pazarındaki kayıp eğilimi değişmedi. Piyasa için devam eden kayıplar Bitcoin, Binance Coin ve diğerlerinin değerini etkilemeye devam etti. Olumsuz değişimler devam ettikçe yatırımcıların kârlarında düşüş görüldü. Piyasa son zamanlarda kısa bir süreliğine yükselişe geçmiş de olsa kazanımlarını koruyamadı.

Piyasada devam eden gerileme bazı madencileri vurdu. Bunlardan biri, borcu ortadan kaldırmak için 26.000 teçhizatın iade edildiğini açıklayan Stronghold Digital Marketing. Şirketin NYDIG ile yaptığı anlaşma, 64,7 milyon olan borcunu hafifletmeye yardımcı olacak. ABD merkezli Bitcoin madencilik şirketi, sorunlarının çözülmesini sağlamak için yeniden yapılanmaya doğru ilerleyeceğini duyurdu.

Şirketin borç veren New York Digital Investment Group ile yaptığı anlaşmaya göre, 26.000 madencilik teçhizatını piyasaya sürecek. Bunların 18.700'ü şu anda çalışır durumda. İade tamamlandığında ise, şirketin 67,4 milyon dolarlık borcu silinecek. Şirketin hash oranı 2,5 EH/s'ye düşecek. Şirketin kripto madencilik cihazı sayısı ise 16.000’e düşmüş olacak.

İşte Bitcoin, Binance Coin ve diğerlerinin performansını analiz ederek mevcut piyasa durumuna kısa bir genel bakış.

BTC Hala Kararsız

Kripto kredi şirketi Celsius, operasyonlarını yürütmek için Bitcoin satma onayı aldı. Şirket geçtiğimiz günlerde iflas başvurusunda bulundu. New York iflas hakimi, madencilik operasyonlarından üretilen Bitcoin'i satmasına izin verdi.

Bitcoin için son veriler, son 24 saatte %1,63 oranında değer kaybettiğini gösteriyor. Piyasada Bitcoin son zamanlarda düşüşe devam etti. Haftalık veriler, kazanç oranının %0.37 olduğunu gösteriyor.

Bitcoin için fiyat değeri 23.638,89 dolar seviyesinde. Bitcoin için piyasa değeri 452.069.284.166 dolar olarak tahmin ediliyor. Kripto paranın 24 saatlik işlem hacmi ise yaklaşık 30.197.182.233 dolar.

BNB Geri Dönüşle Karşı Karşıya

Binance kısa süre önce ağından para çekilmesini durdurdu. Söz konusu şirket, para çekme işlemlerinin askıya alınmasının nedeni olarak teknik bir sorunu gösterdi. Şirkete göre, fonlar güvende ve önemli bir sorun yok.

Binance Coin, düşüş piyasası nedeniyle kazançlarda da tersine döndü. En son veriler, son 24 saatte %2,03 düştüğünü gösteriyor. Haftalık veriler %4,14'lük bir kayıp gösteriyor.

Değişiklikler devam ederken, BNB için fiyat değeri 310.46 dolar seviyesine kadar geriledi. Kripto paranın piyasa değeri yaklaşık 50.088.293.629 dolar. Bu kripto paranın 24 saatlik işlem hacmi yaklaşık 1.06.578.488 dolar.

HNT Düşüş Eğiliminde

Helyum da sermaye akışındaki sıkıntılar nedeniyle düşüş eğiliminde. En son veriler, son güne göre %4.55'lik bir kayıp gösteriyor. Yedi günlük veriler %10.33'lük bir kayıp gösteriyor. Olumsuz değişiklikler, şu anda yaklaşık 7,81 dolar olan fiyat değerini etkiledi.

MKR düşmeye devam ediyor

Maker da devam eden bir düşüş eğiliminin etkisinde görünüyor. En son veriler, bu kripto paranın son 24 saat içinde %1,86 kaybettiğini gösteriyor. Haftalık veriler %11,09'luk bir kayıp gösteriyor. Fiyat değeri ise 973,76 dolar seviyesine kadar geriledi.

Genel Bakış

Küresel kripto piyasası, satışlar devam ederken gerilemeye devam etti. Değişen model, piyasanın genel performansını etkilemeye devam etti. Son değişiklikler Bitcoin, Binance Coin ve diğerleri için kayıpların yaşandığını açıkça gösterdi. Piyasa geriledikçe, küresel piyasa değeri önemli değişiklikler gördü. Son veriler, küresel piyasa değerinin 1,13 trilyon dolara gerilediğini gösteriyor.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article