Bitcoin Ve Bu 2 Altcoin İçin Tamam Ya Da Devam Deme Vakti Yaklaşıyor!

1 year ago 71

Bitcoin (BTC) fiyatı ve Ethereum (ETH) fiyatı geçtiğimiz hafta büyük yükselişlere tanık oldu. XRP fiyatı ise henüz bunu yapmadı ve trendinin yönü konusunda hala çelişkili işaretler vererek yatırımcısını düşündürüyor.

Bitcoin Fiyat Tahmini

Bitcoin fiyatı 15 Ağustos'tan bu yana azalan bir kama içinde düşüyordu. Bunu yaparken, özellikle 21 Eylül (kırmızı daire) ve 13 Ekim'de (yeşil simge) olmak üzere birkaç kez 18.850 dolar bölgesinin altına inmiş görünüyordu. Bununla birlikte, her iki seferde de sıçradı ve ikincisi sırasında uzun bir alt fitil oluşturdu.

Daha sonra BTC fiyatı yukarı yönlü bir hareket başlattı. Kama 23 Ekim'de kırıldı. Kırılım, yükseliş sapması (yeşil çizgi) yaratan ve 50'nin üzerine çıkan günlük RSI tarafından desteklendi. Şimdiye kadar Bitcoin fiyatı 21.085 dolara ulaştı ve bunu 29 Ekim'de yaptı.

Ana direnç alanı, 0,5-0,618 Fib geri çekilme direnç seviyeleri ve yatay bir direnç alanı tarafından oluşturulan 21.714-22.544 dolar arasında bulunuyor. Bitcoin fiyatının kırılıp kırılmayacağı ya da reddedilip reddedilmeyeceği muhtemelen gelecekteki eğilimin yönünü belirleyecek.

Ethereum Fiyat Tahmini: ETH Kırılıyor

Ethereum fiyatı, 2.020 dolara ulaştığı 22 Ağustos'tan bu yana azalan bir paralel kanal içinde düşüş gösterdi. Bunu yaparken, sırasıyla 21 Eylül ve 13 Ekim'de iki kez 1.260 dolarlık yatay destek alanında (yeşil simgeler) sıçradı. İkincisi ayrıca, alım baskısının bir işareti olarak kabul edilen uzun bir alt fitil oluşturdu.

Teknik göstergeler yükseliş yönünde. RSI yükseliş eğilimi göstermezken, 23 Ekim'de düşüş eğilimi çizgisinden (yeşil) çıktı ve şu anda 50'nin üzerinde. ETH fiyatı iki gün sonra kanaldan çıktı ve 29 Ekim'de 1.663 dolar gibi görece yüksek bir seviyeye ulaştı.

Şu anda Ethereum fiyatı 1.613 dolar (kırmızı simge) ile 0,5 Fib geri çekilme direnç seviyesinin üzerine çıkmaya çalışıyor. Ancak, ilk girişim başarısız oldu ve ETH fiyatı son 24 saat içinde düştü. Her halükarda, ana direnç alanı hem 0,618 Fib geri çekilme direnç seviyesi hem de yatay bir direnç alanı tarafından oluşturulan 1.713 dolarda bulunuyor.

ETH fiyatının 1.713 dolar seviyesini geri almayı başarıp başaramayacağı ya da reddedilip reddedilmeyeceği muhtemelen gelecekteki eğilimin yönünü yatırımcıya gösterecek.

XRP Fiyat Tahmini: Konsolidasyona Devam

Hem BTC hem de ETH için fiyat hareketi kararlı bir şekilde yükseliş eğilimi gösterirken, XRP için görünüm daha az netliğe sahip. XRP'nin fiyatı 23 Eylül'de 0,56 dolara ulaştığından beri simetrik bir üçgen içinde işlem görüyor. Üçgen nötr bir formasyon olarak kabul edildiğinden, hem kırılma hem de bozulma mümkün olmaya devam ediyor.

Ayrıca, günlük RSI 50'nin (kırmızı daire) üzerinde ve altında serbestçe hareket ediyor. Bu aynı zamanda nötr bir eğilimin işareti olarak kabul edilir ve günlük zaman dilimindeki belirsizliğe katkıda bulunur.

Bu nedenle, XRP fiyatının üçgenden çıkıp çıkmayacağı veya aşağı inip inmeyeceği muhtemelen gelecekte devam ettireceği hareketi gösterecek. 0,42 doların (kırmızı çizgi) altına inilmesi düşüş, 0,51 doların (yeşil çizgi) üzerine çıkılması ise yükseliş anlamına gelecek olabilir.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article