Bitcoin Ve Ethereum’da Son Durum: Ralli İşaretleri Olabilir!

1 year ago 86

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) uzun süredir devam eden düşüş trendinden kurtulmaya çalışırken önünde bulunan yükseliş engeli bölgeler hangileri? İşte Bitcoin ve Ethereum (ETH) teknik analizi!

Bitcoin (BTC)

Bitcoin 28 Eylül tarihinde güçlü desteği 18.626 dolar seviyesinden sıçradı ve bu durum boğaların belirtilen seviyeyi ciddi bir şekilde savunmaya devam ettiğinin göstergesi olabilir. Son iki günün mum çubuğundaki uzun kuyruk, boğaların gün içi düşüşleri satın aldığının bir işareti olabilir. Boğalar, 30 Eylül'de fiyatı 20 günlük EMA'nın üzerine çıkardı ancak daha yüksek seviyeleri sürdürmek için sıkı bir mücadele etmesi gerekebilir.

Boğalar kripto para biriminin fiyatını 20 günlük EMA'nın altına düşmesine izin vermezse, düşüş trendi çizgisine doğru bir yükseliş olasılığı arttırabilir. Ayrıca ayıların bu seviyede güçlü bir direnç oluşturması öngörülüyor. Ancak boğalar belirtilen engeli aşarsa BTC/USDT paritesi kısa vadeli bir trend değişikliği sinyali verebilir. Ardından parite 22.799 dolar seviyesine yükselebilir.

Bu varsayımın aksine, fiyat mevcut seviyeden veya 50 günlük SMA olan 20,625 dolardan düşerse, parite tekrar 18.626 dolar ila 17.622 dolar destek bölgesine düşebilir.

Ethereum (ETH)

Ethereum son birkaç gündür azalan bir kanal düzeninde düşüyor. Kısa vadede kripto para biriminin fiyatı 1.250 ile 1.410 dolar arasında kaldı ve bu da talebin daha düşük seviyelerde olduğunu ancak direncin yakınında satıldığının göstergesi olabilir. Belirtilen aralık içindeki fiyat hareketi değişkenlik gösterebilir. Bu nedenle kırılmanın yönünü kesin olarak tahmin etmek biraz daha zorlaşıyor.

Lider akıllı sözleşme platformunun fiyatı 1.410 doların üzerine çıkarsa, boğaların arzı tükettiğinin bir işareti olabilir. Bu durum da fiyatı kanalın direnç çizgisine itebilir. Boğalar, bir trend değişikliği yaratabilmesi için belirtilen engeli aşmak zorunda kalabilir. Öte yandan fiyat düşerse ve 1.250 doların altına gerilerse, ayılar ETH/USDT paritesini kanalın altına çekerek avantajlarını pekiştirmeye çalışabilir. Girişim başarılı olursa, parite 1.000 dolara kadar gerileyebilir.

Read Entire Article